om mobilkarma

det kan se ut som om min er over gjennomsnittet god, faktisk.

mobiln jeg har nå, har jeg for eksempel mistet ved tre anledninger:

  1. da jeg sprang til bussen en vår/vinterdag i tromsø
  2. da jeg tk taxi hjemme i harstad i juleferien
  3. og i går, tydeligvis mens jeg leste på sophus bugge på blindern
første gangen hadde noen funnet den og ringt hjem til mor & far, andre gangen ringte vi telefonen min og taxisjåføren svarte, og nå, i dag, har bibliotekmennesker på sophus ringt mamma (sidn telefonen står oppført på henne) og hipp hurra, den ligger der og alt er vel.

det er gansk utrolig i grunnen, for jeg mister utrolig mye, men nesten alt kommer tilbake igjen. i løpet av de siste årene ser regnskapet ca slik ut:

  • ei filofax-pengebok mista på bussen fra heggen og hjem, engang på vinteren i førsteklasse
  • tre luer (to kvite og ei rød)
  • ei reisedagbok mista på en buss i mexico
  • ei pengebok mista på siste buss til byen i trondheim
  • et par nydelige votter under by:larm i tromøs i fjor. ca eneste votteparet mamma IKKE har strikka, typisk nok
og det er det jeg kan huske. jøsses! til å være "slepphendt" er det virkelig ikke den verste statusen. korrekt me if i'm wrong, lzm.

(selvfølgelig: dette er ei liste over ting som blei borte og aldri kom igjen. ikke ting som blei stjelt, og ikke ting som dukka opp igjen. aiight?)

Kommentarer:
Postet av: Ingvild

Hanne,dadet der e et regnskap som e adskillig finjustert. det e faktisk totalt meningslst. om skulle ha skrevve ei lista over alt som kom telbake av det hadde mesta, s hadde den kanskje bidd ganske kort, men over summen snn alt i alt s ville det bidd adskilli mye verre..det blir sm skrive ei lista ver alle de du har klina me som du syns e stas, og s kokludere me at du e ganske frnyd me d sjl..eller kor mange ganga du har tadd d i det s gdd trent, og ikkje de gangan du lot vr.eller kor du har..nei, gidd ikkje en gang fortsette. point taken? skal bare si d at meste ting e ingen skam.snn vbess det verka som en konklusjon nok

02.03.2007 @ 00:33
URL: http://snakk.livespace.com
Postet av: hanne

lol. har jo selvflgelig mista mange flere ting enn de som e p den lista der, men det va ting som det kanskje ikkje gjorde s innmari mye miste. som selbuvotta som mamma strekke (det e flere der de kommer fra), eller en billig redobb fra h&m eller en tier ... je,poenget: det e litt kjipar miste store ting; pengebker og dagbker og sjeldne votta og ting man e glad i, enn snt anna tjafs. det e ei liste over ting det gjorde ondt miste, ikkje over alle de andre som det bare litt smkjipt ikkje f tellbake igjen.

men du har helt rett. det e ingen skam miste no, det e bare usannsynlig trasig 8)

10.03.2007 @ 14:13

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/4522843
hits