remixing a song is like admitting you're wrong

Nå har det blitt sommer igjen. Jeg skal på jobb klokka ti i morra, så jeg får ikke nytt den så heftig da, dessverre. Interessant? Neppe.


Men i går, da jeg var på jobb, skjedde det noe meget forstyrrende. Plutselig ser jeg nemlig en svart, feit, svÆr edderkopp komme trippende i mi retning. Angsten grep meg, og i det den forsvant under hylla atmed disken raska jeg med meg veska og plastposen og spurta inn på bakrommet, i mild hyperventilering. Æsj. Det er så flaut :| Jeg mener, det å være jente og være redd for edderkopper, det er jo liksom så vanlig ... så ... konvensjonelt, liksom. Jeg har ikke lyst til å være konvensjonell :/

Oh, well ... kva anna kan eg gjere enn å innrømme mitt nederlag?

For det kommer IKKE på tale å gjøre noe med denne fobien min, no way José! Ingen skal få meg til å la edderkopper krype i handa mi sånn at jeg skal bli kurert, da foretrekker jeg heller å springe hylende fra alle edderkopper jeg ser, så det SÅ!

Og har jeg noe mer å si enn det? Njet. Tror ikke det. Kanskje bortsett fra at folk er rare. De gjør rare ting og det er umulig å skjønne hvor de vil med alt det rare de gjør. Og så lever vi bare livet vårt i sirkler, i deja vu-er som kommer tilbake med jevne mellomrom og jeg vet ikke helt hva jeg mener om det. Vet du?Kommentarer:
Postet av: tapeloop

fikk meg til å tenke på en sang. "people are strange, and you're the strangest". stina nordenstam tror jeg. fin sang.

03.07.2005 @ 01:58
Postet av: loopazoid

det er en fin ting å innrømme feil da. men remixer, nei takk, som oftest. bortsett fra missing, terry todds remix av missing, originalen av everything but the girl. kjempefin spør du meg.

03.07.2005 @ 03:12
Postet av: hannehanne

men er jo det det eminente sitatet fra indie-pete i dieselsweeties handler om: remiksing er for tapere :P stina nordenstam er fint.

03.07.2005 @ 16:27
URL: http://vaarloek.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/122312
hits