remixing a song is like admitting you're wrong

Nå har det blitt sommer igjen. Jeg skal på jobb klokka ti i morra, så jeg får ikke nytt den så heftig da, dessverre. Interessant? Neppe.


Men i går, da jeg var på jobb, skjedde det noe meget forstyrrende. Plutselig ser jeg nemlig en svart, feit, svÆr edderkopp komme trippende i mi retning. Angsten grep meg, og i det den forsvant under hylla atmed disken raska jeg med meg veska og plastposen og spurta inn på bakrommet, i mild hyperventilering. Æsj. Det er så flaut :| Jeg mener, det å være jente og være redd for edderkopper, det er jo liksom så vanlig ... så ... konvensjonelt, liksom. Jeg har ikke lyst til å være konvensjonell :/

Oh, well ... kva anna kan eg gjere enn å innrømme mitt nederlag?

For det kommer IKKE på tale å gjøre noe med denne fobien min, no way José! Ingen skal få meg til å la edderkopper krype i handa mi sånn at jeg skal bli kurert, da foretrekker jeg heller å springe hylende fra alle edderkopper jeg ser, så det SÅ!

Og har jeg noe mer å si enn det? Njet. Tror ikke det. Kanskje bortsett fra at folk er rare. De gjør rare ting og det er umulig å skjønne hvor de vil med alt det rare de gjør. Og så lever vi bare livet vårt i sirkler, i deja vu-er som kommer tilbake med jevne mellomrom og jeg vet ikke helt hva jeg mener om det. Vet du?Kommentarer:
Postet av: tapeloop

fikk meg til tenke p en sang. "people are strange, and you're the strangest". stina nordenstam tror jeg. fin sang.

03.07.2005 @ 01:58
Postet av: loopazoid

det er en fin ting innrmme feil da. men remixer, nei takk, som oftest. bortsett fra missing, terry todds remix av missing, originalen av everything but the girl. kjempefin spr du meg.

03.07.2005 @ 03:12
Postet av: hannehanne

men er jo det det eminente sitatet fra indie-pete i dieselsweeties handler om: remiksing er for tapere :P stina nordenstam er fint.

03.07.2005 @ 16:27
URL: http://vaarloek.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/122312
hits