so come back, i'm waiting

Det er så underlig med mennesker. Bare det at alle i en slags kollektiv rus er totalt enige om at det er i det nye året med de nye mulighetene at man skal forbedre seg og omkalfatre rutiner og holdninger ... Akkurat som om årene som kommer i nye tallforkledninger hvert år er noe annet enn menneskenes oppfinnelse: En måte å holde en viss orden og kontroll på verden vi lever i. For, dett er jo alt de er.
Jordas runde rundt sola er jo nemlig just det: en runde! Sia vi liker å se alt i en lineær sammenheng, i stedet for en sirkulær, så er vi inne i et nytt år nå.  De eneste som vet det er menneskene. Tror du sola merker at vi har nye tall på kalendrene våre? Tror du fuglene eller fiskene eller isbjørnene eller kaninene merker noe anna enn at det enda en gang blir lyst og enda en gang mørkt? Trærne, som for tida står i dvale i denne delen av  verden, merker de noe til denne fantastiske muligheten til å begynne på nytt med blanke ark og fargestifter? Nei.

It's all in your mind, I say!


ana hoyos
Og det er litt rart å tenke på at jeg for ett år sia gikk rundt med små sommerfugler i magen på denne tida, fordi Mexico bare var ei uke unna ...


Kommentarer:
Postet av: Siw

Jeg tror vi tenker litt likt ang nyttrsaften.Hper du e her snart, for nu e det p tide med Hanne-input. For real.

03.01.2006 @ 01:35
URL: http://tjibling.weblogg.no
Postet av: Hanna

Du burde sjekke siden www.matesofstate.com og g inn p media. den verste sangen (og den nestverste, som er den samme, men videoen er ikke like morsom, men derimot er den st...), der synger de; all in your head. jeg fikk den p hjernen:)

15.03.2006 @ 01:43

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/552185
hits