Ginger is always sincere

(...) she called me up and she said you know that I'm drowning

 

Jeg hører på Tori Amos og ser at ute er himmelen delvis blå. Sommeren er kanskje ikke helt over enda?

 Vel, snart drar jeg ned til Oslo en liten tur. Staselig. Tror jeg må begynne å pakke litt. Og da tenker jeg ikke bare på den turen til hovudstaden ... Det er jo ikke så lenge til jeg flytter nå. Kommer hjem på søndagsnatta, og til helga skal jeg være oppe i Tromsø. Haha. Det er ikke lenge til, og jeg har ingen plass å bo. Men no worries, jeg har allerede bestilt sofaen i Marta, Siw og Åses 120 kvadrameter store leilighet. Så jess, eg er covra.

 

Og ellers har dette vært en pussig sommer. Pussig og lat. Pussig, lat og tidvis særdeles trivelig. Pussig, lat, tidvis særdeles trivelig og annerledes. Det er så mye som har falt på plass, akkurat som om livet mitt "finally catched up". I alle fall litt av det. Og det er jo fint.


Kommentarer:
Postet av: HERVE

Jeg flyr til Dublin i morgen kveld og gleder meg!!!! Og jeg skal dra til Bergen snart...Men det skal vaere fantastisk a reise til nord Norge!!! I sommer er lyset fantastisk der tror jeg!!! Du er heldig!!! Salut

02.08.2005 @ 16:54
Postet av: hanne

Ah, stemmer det, lyset er ganske fint her oppe om sommeren. Sol hele natta, det er ganske fantastisk :) Og om vinteren kan vi se p stjernene nesten hele dagen. Og nordlyset. Vakkert, det og. Ha det bra i Dublin, da! Det blir nok bra der :)

02.08.2005 @ 19:06
URL: http://vaarloek.weblogg.no
Postet av: Siw og Marta

Vi gleder oss! :)

09.08.2005 @ 01:28
Postet av: hanne

jag ocks! wohoo!

09.08.2005 @ 01:51

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/158072
hits