og det er ikke dis, men skitten luft

Den kommer visst fra Øst-Europa via Russland, og holdes fast ved hjelp av høytrykket. Det er dårligere sikt enn i Mexico City, og folk med dårlige luftveier og astma (og sånt) bør altså holde utendørsaktiviteten på et minimalt nivå.

Tromsø, våren 06


Jeg har levert inn hjemmeeksamen og arbeidskrav. Nå er det bare beinhard pugging til eksamene først i juni. Det ordner seg. Ja. Jeg tror faktisk det. Kall det et anfall av positivisme (haha 8), eller et resultat av det lyse døgnet og den varme lufta, men det kommer til å ordne seg.

En eller anna gang, i alle fall.

Kommentarer:
Postet av: arkariel

Jass, du lider ogs av SAD: Seasonal Affective Disorder. Liker ogs lyset. Men liker ikke lese til eksamener, eller skrive hjemmeeksamener(har en praksisrapport jeg skal gjennom). Du fr ha lykke til, den fine lufta fr vre en unskyldning til hodle deg inne =)

04.05.2006 @ 07:14
URL: http://arkariel.weblogg.no
Postet av: Nicoline

Jeg synes du er flink jeg Hanne. eksamen er oppskrytt (og innramma..?) vren har kommet til nord og har jeg hrt!? her er det sumar! jee

04.05.2006 @ 12:52
URL: http://nicoline.weblogg.no
Postet av: hanne

hah, ja, lys = glede :) men mest er jeg bare glad for ha levert inn oppgavene. vr og sommer er bare bonus (dog med skummel undertone. snn, klimaenfringer og greier)og nicoline: ja. oppskrytt, snn skikkelig. dessuten gr det jo greit til slutt :) masse vr! mhm :) s masse at det nesten er sommer, men bare nesten ;P

05.05.2006 @ 00:35

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1221619
hits