i saddled up my pony right

and rode into the ghostly night

En av de vakreste sangene jeg vet om nå for tida, er uten tvil mirahs cold cold water. Nydelig. Nå vil jeg ha mirah-plater. Ja takk, gjerne.

Og sånn ellers? Vel. Jeg har vært i Trondheim. Det var digg. Jee. Utrolig deilig å se folk fra folkehøgskolen i mitt hjerte igjen. Det var staselig x ti. Var til og med på Sund på overnattingstur. Det var merkelig. Masse nye folk som svirrer rundt på skolen min og bor på rommet mitt og spiser i matsalen min og ... jah ... rart. Men fint også. Livet går videre, liksom. Og så haika trine og jeg hjem til Trondheim på to timer og fire biler. Det er nesten raskere enn toget, og definitivt billigere. Kjenner at jeg nesten er haikefrelst nå. Knis.

For nøyaktig en uke sia dreiv jeg og forberedte meg til Tom McRae-konsert. Jeg krølla håret mitt. Det tok fryktelig lang tid.                                                                                                                        krøll Sikkert to timer. Minst. Men det blei jo fint da. Sånn til slutt. Sånn, før det bare sklei ut. Håret mitt holder ikke godt på krøller. Tragisk. Jeg som har krølltang og alt ...

Fin konsert var det i alle fall, selv om jeg har en tendens til å irritere meg for mye av folk rundt meg som er i veien på en eller annen måte. Whateeva. Tom sang Mermaid Blues a capella. Nuff said.


Men nå er jeg tilbak i Tromsø igjen. Vinteren som var her er borte. Håper den kommer itlbake snart. Og at jeg kan flytte inn i ny hybel om ikke så lenge og. Ja. Det hadde vært fabelaktig. Vrikelig.

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/370914
hits