i just don't know what to do with myself

å, dette evige dilemmaet! eller, det er vel snarere et ... trilemma? kvartlemma? kvintlemma? sekst? så ja, du skjønner. valg, igjen. hva skal man gjøre med livet sitt? eller egentlig: hva skal jeg gjøre med livet mitt?

jeg mener; jeg lager planer som jeg aldri følger, og ingenting blir jo som man har tenkt uansett ... tromsø i høst var mest kjip, tromsø nå er mest bra. betyr dette at jeg er inne i en opperiode? en tid da ting bare er bra og ordner seg? når tar i så fall denne perioden slutt, og får meg til å drømme meg bort og ønske meg andre plasser igjen? det er så mye som drar i ulike retninger, og jeg klarer virkelig ikke å finne ut hva som drar sterkest. det er det som er problemet mitt: jeg vil alt ca like mye, eller ca like lite, alt ettersom. jeg har ikke noe jeg brenner for, det er ikke noe jeg føler at jeg må gjøre, og det høres kanskje ut som en behagelig, målløs tilværelse, men det er det motstatte, ja: det diametralt motsatte, faktisk. haha.

så jeg tror rett og slett jeg skal ha et prosjekt for meg selv. jeg følger vera sitt eksempel og lager en "hva skjer'a vera?", bare at jeg må bytte ut "vera" med "hanne" og da blir det jo ikke den samme punchlinen.

"hva er i din panne, hanne?" er rett og slett ikke like fengende og beskrivende. oh well. kva skjer?, kort og godt.

ja, hva skjer?

(men om man ser bort fra eksistensielle funderinger og mangel på mål og bekymring over målløshet, så har jeg det bra nå. sånn, virkelig. det er faktisk så bra at det overrasker meg sjøl. go figure)

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/711222
hits