oi

oi

Dette er meg. Sånn hvis du lurte.

 

 

Mjusiiken: Mos Def f. Talib Kweli - Redefinition

 

I dag skulle jeg være å, så produktiv. Hahaha. Jeg er flink til å lure meg selv og sånn, det skal jeg ha. Klokka er kvart på tre og jeg skulle vært hjemme fra byen nå. Jeg skulle faktisk vært hjemme fra byen for lnge sia. Riktignok er jeg hjemme, men jeg har ikke kommet meg til byen ennå. Så det er kanskje ikke så rart at jeg ler litt av meg sjøl? Nei.

 

Har hatt ei fantastisk fin uke, sånn forresten. Jeg var i Tromsø fra tirsdag forrige uke til onsdag (altså i går), bodde først hos Tiril (og Torgeir) hvor jeg tilbrakte mye tid med å se på Sopranos (en serie jeg forøvrig aldri begynte å se på, før sesong tre på dvd came along) og pusse nesen. For selvfølgelig klarte jeg å bli ganske så forkjøla etter å ha vært i Tromsø én dag. Ny rekord? Vem vet ... :P

 

Nå har jeg ca fire dager på å lage en oppgave om kunstterapi og gjøre ferdig mexicorapporten. My bad. Men det åårner seg! Ja, vi sier det.


Kommentarer:
Postet av: aljenta

S moro se noen som er like produktive som jeg bruker vre ;-) Vi fr unnskylde oss med at vi er tenkere. tenke er i grunnen en handling det ogs. Kanskje er det til og med produktivt? ;-)

07.04.2005 @ 16:08
Postet av: hanne aka vaarloek

ja! Alltid fint f vite at man ikke er alene om ha visse, eh, "uheldige" sider=) Tenkere ... Det hres mektig bra ut, s vi sier det. Vi er tenkere, de andre kan f ta seg av handlingene;)

07.04.2005 @ 18:07
Postet av: Siw

Liksom.. du glemte nevne hvor du bodde resten av tida. Og bare fordi jeg ikke har sopranos, vil ikke jeg bli glemt. Men du synes kanskje ikke det var s morsomt du. Sukk.*pain in the rain*

09.04.2005 @ 22:35

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/67128
hits