wish for something better

la musika: Jan Garbarek - I took up the runes (plata, altså)

 

Det er natt nå. Jeg burde sove. Jeg liker å sove. Sove in my <3. Likevel sitter jeg her, foran dataen, etter enda en uproduktiv dag. Død over apatien!

 

Kan forøvrig opplyse om at jeg har en hang til konspirasjonsteorier og profetier og hemmelige koder. Dette skyldes IKKE da vinci-koden, bare så det er sagt. Jeg vet ikke helt hva det skyldes, når jeg tenker meg om ... Antageligvis har det noe med at jeg alltid har følt at verden kommer til å gå under (sånn ca, i alel fall) i mi levetid. Da er det liksom ikke så vanskelig å tro på alskens profetier om verdenskriger og elendighet. Men vi overlevde jo 1999. Og 2000. SÅ gjenstår det bare å se om vi overlever 2006 (og om neste pave er Satan. Akkurat den der er jeg litt spent på). Velger heller å se litt pessimistisk på framtida, så kan jeg bli positivt overraska når alt går bra til slutt:)

 

Nå skal jeg gå ned på kjøkkenet og lage meg litt nattmat. Den skal jeg spise mens jeg leser videre i Vindens Skygge av Carlos Ruiz Zafon (elns). Og så skal jeg pusse tennene og vaske ansiktet og legge mitt hode ned på min pute og sove søtt.

 

Så det så.

 

wish for something better

(i know i do)


Kommentarer:
Postet av: Trine

Hei, min skjnne! Det er s gy med weblogg! Nr kommer du tilbake til Sund igjen? Du vet, n skal vi starte et nytt og bedre liv. Med det mener jeg holde rommet ryddig, samt ta situps hver morgen. Er du med? Fint, da sier vi det snn! Jeg har oppdaga interpol. stas

08.04.2005 @ 14:44

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/67275
hits