Once upon a time in Mexico ...

Jeg er ikke der nå. Det er faktisk ca tre måneder sia jeg var der. I Mexico. Jeg skal derfor ikke si så mye om det nå, anna at det var en fin tur (dra til Mexico!!!), og at jeg gjerne vil tilbake. Ja, det vil jeg.

 Ikke så bra bilde, men dette er fra Mexico City (byen som er større enn verden). I forgrunnen vaier det mexicanske flagget (en vanvittig gigantisk versjon av det), og bak der ser du katedralen i Mexico City. Den er ganske stor. Og så synker den. Det er noe hele byen, sånn ca, gjør. Sånn går det når du legger en milliionby oppå ei myr. Lurt.

 

Dette er fra Puerto Morelos på Yucatan-halvøya. En ikke-så-stor turistby, tidligere fiskerlandsby. Må si at den ikke var kvalmende turistifisert. Håper den holder seg på det nivået. I bakgrunne se du det nye fyrtårnet bak det gamle (altså det skjeive).

 

Dette var faktisk den eneste plata jeg kjøpte i Mexico. Go figure.

 

Her er meg, på ei strand i Chelem. Det var faktisk en fiskerlandsby. Fisk overalt. Og kiosker (som solgte det samme, dårlige bimbo-brød og godteri). Som du ser har jeg vind i håret. Det er fordi det alltid blåste i Chelem. Ellers var gresset tørt og vi fant en skorpion på soverommet.

 

[oppdatering følger]


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/67436
hits