Den merkelige hendelsen med hunden i går

For i går var jeg ute på tur. Det var ikke en så fryktelig lang tur, men det var fint likevel. Jeg gikk til Senteret, kjeik litt der inne, og kom til den konklusjonen at jeg kunne utsmykka min hele bopel med ting og tang fra Kremmerhuset. Jeg kunne også kledd meg opp i klær fra Neste Stopp. Absolutt.

 

Vel, så begynte jeg å gå hjemover da, men fant ut at jeg måtte sjekke ut det nye tilskuddet til veier i kjære K-bukta. Der traff jeg ei katt. Den ville ikke leke. Dustedyr. Senere så jeg to hus og to grunnmurer. Eller kanskje tre grunnmurer, jeg er ikke helt sikker. Det er uansett ikke så viktig. Det viktige er jo at jeg traff på denne lille hunden her

og han (eller hun?) ville leke! Masse! Tror det er noe av det nusseligste vesenet jeg har vært borti. Jess. Har aldri møtt den før, og så bare springer den mot meg så fort den ser meg. Merkelige kvalp :)

 

Og ellers fant jeg en fin liten animasjon av Radioheads "Creep". Linken til den står rett under. Enjoy ...

 

http://www.ateaseweb.com/extra/creep/

 

P.S. "Den merkelig hendelsen med hunden den natten" er forresten en veldig fin bok. Anbefales.


Kommentarer:
Postet av: Siw Eli

Heisann.Etter å ha blitt heftig inspirert av deg, pia, så har jeg også lagd meg blogg.tjibling.weblogg.no(den e ikke heeelt sådær enda. har ikke enda fått helt tak på dette. kurskveld?)

09.06.2005 @ 11:34

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/98870
hits