det löser sig, det gör det alltid

 

 

I dag snakka jeg med Trine: trinepine Det var så hyggelig! Oje!

 

Ellers er livet fint og yo. Oslo og omegn var bra. Kjempebra. Jeg liker Oslo, jeg. Colour me strange 8) vi campa på Ekeberg og våkna til vill Norway Cup-jubel, kom oss etter mye om og men til Utøya, fikk med oss et politisk verksted, læxa i teltet og så Timbuktu, våkna midt på natta av at det høljregna. sov videre, våkna neste gang av at telte hang nesten i ansiktet mitt, ikke så kult, men da var det ikke så lenge til vi skulle dra, så vi pakke ned et übervått telt og traska ned til "thorbjørn" som frakta oss inn til fastlandet igjen. Heldigvis fikk vi skyss inn til byen, og heldigvis fikk vi bo hos Melina. Hurra! Det var hyggelig med personlig Oslo-guide som kan absolutt alt om Oslo og enda litt til. :) Je!

 

 Og så kjøpte jeg fine ting. Jeg liker ting. Fine. Ting. Oransje belter og smykker, femtitallskjole fra Hawaii, Common - Be med dvd (om du leser dvd på engelsk, dvs: dividii, så rimer det. knis.), fine telysholdere fra Indiska og Verdens Vakreste og desiderst Mest Morsomme Veske. Eg er så nøgd, så nøgd!

 

Etter det drakk vi øl og dro på byen. Der traff vi Harstad-folk og jeg kom inn på to tjuerårsplasser (var jo den eneste nittenåringen i gjengen, så vi måtte jo prøve), første gangen fordi jeg så ut som Nemi (på bankkortbildet) og andre gangen fordi jeg lova åbare drikke øl. Det var jammen meg ikke vanskelig. Å komme inn, altså.

 

 Vel, ennihoo ... poenget er: Alle var enige om at det var en fin tur. Knis. 8)

 

 Tiril dro til Bergen. Jeg dro hjem. Jeg håper jeg har flaks og vinner en studensamskipnadhybel. Da skal jeg smile. Bredt. Kanskjje tilogmed glise! Woha!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/168034
hits