'cause it's the last day of summer

and it will hurt you more than most ...

Tenke seg til at oktober hadde en sommerdag i ermet. Jeg regnet i alle fall ikke med at det skulle være rundt atten grader i dag, klokka halv tolv, da jeg la ut på joggetur. Det at jeg hadde med meg votter sier vel sitt ...
Og ikke var det vind ute, ikke engang et lite vindpust, bare sol og klar himmel og høstfarger overalt. Og jeg sprang på små stier og hoppet over bekker og følte meg riktig så frisk og sunn.

Og det er jo fint å føle seg dét.

Tror jammen meg jeg skal komme meg opp tidlig i morra og legge ut på en ny liten tur. Håper været holder seg.

Og ellers har jeg brukt lørdagen på å vaske. Felleskjøkkenet, badet og mitt rum. Og så så Oda og jeg En langvarig forlovelse. Den var fin. Man kan jo ikke mislike en film med Audrey Tautou. Jeg tror faktisk det er helt umulig.tautou

                      


... your'e still trying to mine for memories in a ghost

Kommentarer:
Postet av: herv

h! Amlie Poulain, jeg mener Audrey Tautou! Har du sett Amelie Poulain? Den er fin tror jeg. Men "Un long dimanche de fianaille", "En langvarig forslovelse" er jo umulig (spesiellt til slutt av filmen)! Ha det! Au revoir! merci pour tes quelques mots en franais!

12.10.2005 @ 18:33
Postet av: hanne

hehe, ingen rsak :) har sett le fabuleux destin d'amlie poulain, ja. den er nydelig! og musikken til yann tiersen er i en klasse for seg selv :)

17.10.2005 @ 20:31

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/280875
hits