here comes the sun

Og plutselig var det sommer, sånn helt uten forvarsel (om vi nå ser bort i fra det faktum at det har vært juni i over ei uke). På fredag var det regn og vind og tåke. På lørdag skinte sola, himmelen var skyfri og gradestokken vill i nikkersen. Hurra! Siw og jeg satt på bryggekanten like bortenfor Kulturhuset i flere timer. Jeg spiste soft-is og Siw spiste Kræsj-Pink (Bubbla finnes ikke). Det var sommerlig og fint. Og sikkert siste gang jeg ser Siw i sommer. Det er ikke så fint.

 

Jeg har riktignok ikke vært i byen i dag, men antakelig ser det sånn ca sånn ut.

Bortsett fra at det er mer snø i fjellene i år.
h-by


Ellers har jeg fått et fantastisk stygt skille over puppene. Interessant? Neppe, men jeg følte for å meddele det.


På lørdag var jeg ute. Jeg drakk ingenting, var ikke i topphumør og rimelig irritert over å ikke være i Tromsø den kvelde. Jeg ville på Mandela-konserten :|  Men sånn gikk det jo ikke. Prøvde å dra hjem i to-tre-tida en gang, men Siw nekta meg. Jeg kødder ikke. Jeg skulle være på byen og bli med på nachspiel etterpå. For all del ... Det er jo hyggelig at folk vil ha meg med, sånn egentlig :)
Her er Marta og meg, en gang på morrakvisten (fem-tida). Og ja, det sterke lyset i bakgrunnen er sola.


Marta ser kanskje ikke ute som en skjønnet her, men et bilde kan faktisk lyge litt.

 
Bare se her:
Søta!
Marta og jeg går waay back, helt til dagen i sjuende, da vi skulle møte vår neste klasse, ungdomsskoleklassen. Det var en gang i mai 98. Årene flyr avsted. Jeg er glad vennskapet vårt ikke har gjort det.


Kommentarer:
Postet av: Siw

Jeg ville jo ha deg hos meg s lenge som mulig, skjnner du ikke det? Og om du hadde dratt kl. 2, s hadde ting endt der og da. (then again, husker kanskje ikke alt uansett.)

19.06.2005 @ 23:36
Postet av: hanne

jo, skjnne det. og e veldig glad for at du nekta m og g hjem, og va ikkje s irritert som kanskje ga uttrykk for, frr syns jo det va fryktelig hyggelig, snn egentlig. kors p halsen og ingen lygefingra bak ryggen :}

20.06.2005 @ 15:41
Postet av: Stine

Ja et fint bilde.

12.04.2006 @ 15:16

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/103579
hits