hjemlengsel og nattlig kvalme


Altså, nå er det tre måneder og en dag sia jeg var hjemme sist. Jeg vil hjem! Veldig. Nå, med en gang. Men i morra skal jeg på platekompani"intervju" og jeg tror egentlig ikke det går så bra. Æsj. Jeg vil jo gjerne ha den jobben. Det hadde vært ca perfekt. Platekompani-Hanne. Jess. Men det er ikke så greit å pugge artister og album og filmer og regissører og sånt når man er sjuk. En ting er halsbetennelse, noe helt anna er kvalme.
 
Jeg hater å være kvalm. Det er uten tvil den mest uproduktive fysiske tilstanden et menneske kan befinne seg i. Man klarer ikke spise, klarer ikke bevege seg,blir kvalmere av å lese, takler hyppige bildeskifter dårlig, og lyd er heller ikke det beste. Blah. Meningsløst! Man bare ligger i senga og håper at det skal gå over, drikker litt cola i mangel på ingefærtabletter/te og sutrer for seg selv. Og har man hjemlengsel til vanlig, så har man det i alle fall når man ligger på badet klokka ca tre om natta (eller halv sju om morran) og vet at om noen sekunder elle rminutter så kommer man til å spy.

Jeg tror faktisk jeg har så mye hjemlengsel at jeg dropper min lenge planlagte hurtigrutetur hjem. Jess, jeg gir opp planen min om å "nærme mæ den langsomt i fra sjøen/når det gryr av dag og natta takke av". Ikke nok med at jeg har vært sjuk og dårlig og ikke hjemme på lengelenge, men dagen gryr ikke før i ti-tida ca, og egentlig er det ikke dag det heller, for sola ligger under horisonten. Så klokka åtte om morran er det jo bare mørkt enniveis. Natta takker ikke av lenger nå.

Ja, jeg tror det blir hurtigbåten hjem på fredag. Ågudsomjeggledermeg!Kommentarer:
Postet av: Monica

Korsn gikk d p intervjuet?

16.12.2005 @ 16:37
URL: http://monica.weblogg.no
Postet av: hanne

hie :) jo, trur egentlig det gikk ganske greit. :O men om det gjorde det fr ikkje vite fr i januar en gang. satse p at de ringe m og vil ha m p intervju, og s ringe m enda en gang og sir at jobben e min. hihi :)

20.12.2005 @ 15:26

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/493835
hits