Hi, Vitamin C! How are you?

Man er i Tromsø. Man er universitetsstudent, dog en smule usikker på hva man faktisk skal studere. Men jaja, det löser sig osv. Akkurat nå er man sliten etter ei sein natt og en tidlig morgen og en lang dag, men det er greit. Man har ikke plass å bo, men snille venner med ekstra madrass og golvplass. Snart (veldig) skal man se etter hybler og ringe folk. Jess. Snart har man egen plass å bo. Man har trua på det.

 

 

Hva man har lært etter fem dager i Nordens Paris aka Ishavsbyen aka Tromsø:

 

- Kollektivet Vuolab/Szafranska (som for tida huser et stk uindertegnede) består stort sett av mobil- og internettavhengige. (må dykk ikkje bli fornærma no :)

 

- Tromsdalen er faktisk en dal (!)

 

- Det er for mange bergensere i Tromsø (haha)

 

- Det er ikke såå langt over Tromsøbrua

 

 

Jess. Jøss. Oppdateringer følger. Stay tuned, lzzm.


Kommentarer:
Postet av: HERVE

Hei! jeg kommer tilbake fra Bergen og jeg synes at byen er fantastisk!!! Bryggen, Fantoft, Troldhaugen, Floibanen, Ulrikensbanen...der er sa mye a gjore! men hvorfor svarer man pa engelsk nar du prover a snakke norsk der? norsken min er ikke sa darlig, jeg forstar ikke det hele tatt!!!! Neste reise i Norge: Kirkenes!

18.08.2005 @ 17:29
Postet av: Et av kollektiv-tjejorna.

ey, vi e så aldeles ikke mobil/internett-avhengige. Ser du kor lang tid det tok å oppdage det her? Ergo; ikke avhengig.

20.08.2005 @ 18:23
Postet av: hanne

herve: jeg vet ike, kanskje vi bare blir så overraska over at noen faktisk har orka å lære seg språket vårt at vi ikke helt skjønner at det er det de snakker før etterpå :P kollektiv-tjei: åkei åkei, men man må da få kunne sette ting på spissen? ;)

26.08.2005 @ 10:11
Postet av: Hervé

AH!OK, jeg forstår det! Jeg har sendet flere e-post til deg men tror at jeg har ikke fortalt om meg! Jeg er en gutt og er 26 år gammel. Kommer fra Paris men faren min er fra Italia og mora mi er fra Holland. Bor i Paris men vil prøve å få meg job i Norge. Har studert engelsk og norsk på universitet. Liker engelsk og norsk literatur... Ha det bra!

26.08.2005 @ 17:55

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/180985
hits