for today i am a child

Uten at jeg helt vet hvorfor, men jeg hadde en trang tilå utforske nabolaget på jakt etter lekeplasser i dag. Jeg tror det var nattas humpedissing (i fylla) som fylte meg med denne barnlige trangen. Åh, det var stas! Å være seks år og komme til en ny lekeplass, det var himmelen.

Men jeg kom aldri så langt i dag. Sto opp klokka halv tre, etter å ha knødd hjemme helt til klokka åtte i dag tidlig. Jeg skjønner ikke hvor det ble av alle timene fra jeg kom hjem til jeg la meg, men borte er de i alle fall.

Og så er det så rart. Om ei uke er jeg hjemme, noe som betyr at dette nok var den siste lørdagen min i Tromsø. Go out with a blast, kan man kanskje si jeg gjorde. Hoh. Og enda rarere; når det gjelder alt som har hatt med denne sommeren å gjøre, så har det sett svart ut for planene mine helt til i siste øyeblikk. Bør jeg ta dette som et tegn om gode tider i vente? Jeg håper det. Og håp passer jo fint i denne grønne årstida, ja absolutt.

Kan alt virkelig ordne seg? Er det mulig at det er så enkelt?

Kommentarer:
Postet av: maria krll

lekeplasser er kanskje det beste jeg vet. spesielt disser. ihvertfall de kjempestore som finnes p none lekeplasser som man kan ligge to i se p himmelen.det er det koseligste jeg vet.

19.06.2006 @ 11:46
URL: http://snaik.weblogg.no
Postet av: hanne

ja jss. lekeplasser er fantastiske! da jeg var lita var en ny lekeplas en ny verden, og noen ganger kan jeg kjenne den flelsen enn. herlig :)

21.06.2006 @ 16:06
Postet av: maria krll

mm. og en gammel er som en gammel venn. fint det og.:)

24.06.2006 @ 00:35
URL: http://snaik.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1486298
hits