ny pave og 1905

Vi har vært på foredrag nå, eller, dvs at det har vært et foredrag på skolen vår, som vi måtte gå på. Det var ikke så ille, faktisk var det ganske morsomt! Pappen til Ine er litt av en flinkis. I alle fall lærte vi litt omm unionsoppløsninga og Bjørnstjerne Bjørnson. Sistnevnte virka en smule stormannsgal, men noen må vel være det også. Og så har de valgt ny pave nede i Vatikanet. Dette kan bli spennende ... Jeg mener; fyren er jo 78 år!? Hvor lenge kan han holde ut? Og hva er poenget med å ha en pave i kanskje ti år, det må da bare være problematisk? Skjønner meg ikke på katolisismen, altså ... Men hei!, alle kan vel ikke gjøre det heller?

Kommentarer:
Postet av: Solveig

Heia Hanne! Yeah! Nu har æ hilsa til ho Kristine, og ho skjønte kem du va nesten med en gang, trengte bare å gi ho litt av stikkordan, så det gikk veldig greit. Va du i Oslo på sånn globaliseringskonferanse, og har du ei grønn kåpe kanskje? Eller nå grønt? Syns at æ har sett dæ før liksom, men det kan vær æ bare tulla. Det skjer ganske ofte.

21.04.2005 @ 16:15
URL: http://soleil.weblogg.no
Postet av: hanne

så hyggelig=) joda, æ va på "globben", og jepps, æ har ei grønn kåpa, så da har du vel kanskje sett mæ før:) æ syns faktisk æ har sett dæ før og (såfremt det va dæ det va bildet av på bloggen din), og ei stund lurte æ på om det kanskje va på landsmøtet i NU i fjor ... Va det det?

21.04.2005 @ 20:10

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/70692
hits