sintinnlegg

spam. på. bloggen. kan. DØ. slutt! dumme utenlandske plageånder som peprer gamle innlegg med reklame for gud-vet-hva. jeg vil ikke ha det, jeg leser det ikke, jeg trykker ikke på linkene dere poster, jeg SLETTER med en gang, idioter. og teite meg som faktisk skriver et innlegg om dette, akkurat som om dustene som spammer skjønner hva jeg skriver uansett. sukk.


i had a dream
crispy crispy Benjamin Franklin


åkei, så bruker jeg dagene til å 1) gjenoppdage Soviet Kitsch, 2) høre The Mezzanine (Liz Durrett) til jeg ca dør, 3) ha null orden og plutselig oppdage at uke åtte er NÅH, noe som betyr at jeg må 4) skrive en femsiders analyse om Studenten av Anton Tsjekhov. og 5) trene, faktisk, hvor sjokkerende den opplysningen enn fortoner seg for folk som har kjent meg ei stund / alltid. men tro det eller ei, jeg er ikke helt tom for overraskelser enda. åneida!

somedays aren't yours at all
they come and go as if they're somone elses days
they come and leave you behind someone elses face
and it's harsher than yours


som sagt. sintinnlegg. litt, i alle fall. sint på spammere og sint på min evne til å ha stadig dårligere kontroll over alt som er viktig. i alle fall alt som er viktig om man skal overleve i et strukturert og ordensmanisk samfunn. sukk. gi meg en sommerdag og en balje med klær jeg kan vaske, og ei jolle jeg kan sitte i og meditativt dyppe snøret opp og ned i havet. det trenger ikke engang være en krok på det, det trenger bare å være noe tungt i enden for å illustrere rykk-og-napp-følelsen. jess, det er alt jeg ber om. sykkeltur og øyhopping på helgelandskysten i sommer, anyone?


All the spokes are bent
We weren’t even in the road
I'll collect the evidence all the way home

Kommentarer:
Postet av: Helge

elska siste del og 'det trenger bare vre noe tungt i enden for illustrere rykk-og-napp flelsen'.Klassiker!!

20.02.2007 @ 21:36
Postet av: Bukefalos

Om spamadressater til utenlandske blogger:In a totalitarian system,you aren't allowed to talk back to the government.In the corporate system,you can't talk back to the sponsor.In the totalitarian Hanne-blogg-universe,the Host can't talk back to the spammers.O, herlige ironi...

21.02.2007 @ 15:58

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/4312711
hits