noen ganger skulle jeg ønske ting bare kunne gå etter planen

Dette er Ani DiFranco. Hun er kjempekul. Hun er faktisk den kuleste, rett og slett. En gang mellom 16. - 18. juni skulle hun spille på den svenske Hultsfredfestivalen. Dette var noe jeg gledet meg massivt til, for som sagt: hun er den kuleste.

Men hun kommer ikke. Hun har avlyst. Dette er noe jeg synes er fryktelig leit. Det er nesten så jeg vil gråte litt. Buhuu :/ Her hadde jeg én stor plan for sommeren, og det var å se Ani på Hultsfred (og samtidig få meg seg kuleste dame nr 2: Tori Amos, og så Mars Volta, Le Tigre, Timbuktu, Looptroop, Ane Brun, Efterklang og litt til) ... Så hva skal jeg gjøre nå?

 

Kan jo selvfølgelig dra for å se Tori og alle de andre og. Men uten Ani blir det liksom litt ... Halvveis, om du skjønner. Og så skal liksom alle de andre på Roskilde. Og jeg har jo også lyst til å dra på Roskilde, for det er mange jeg vil se der og. Joanna Newsom, for eksempel. Joanna spiller harpe og synger. Det er kult. Og så har hun et veldig fint design på plata si. Bare se:

Men vi får se. Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg vet aldri hva som skjer og jeg er egentlig ganske lei av det. Herregud, jeg vet ikke engagn hva jeg skal gjøre til høsten, og hvor jeg skal gjøre det! Det er så ... æsj.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/83905
hits