onsdagsdebatten; et slags referat

Klimadebatt på Chateau Neuf:

Øystein, sosialøkonom fra LO
: Norge er progressive, vi må gjøre det som er mest kostnadseffektivt KOSTNADSEFFEKTIVT,  for detta æ'kke no landskamp, det må løses internasjonalt og der man får mest igjen for penga, må'kke sløøse med penger, DET er umoralsk, det. skikkelig.

Rasmus, et-eller-annet i WWF: Storpolitikk er som barn i ei sandkasse; hvis ikke DU gjør noe, da gidder hvertfall ikke JEG å gjøre noe, så dette er en landskamp, noen må gå foran med eksempler, og særlig Norge som er det landet som har tjent mest på å ødelegge klimaet

Kjell, (eller Kjetil?) miljøpolitisk talsmann fra FrP: Vi i FrP ær ikkje mod kyotoavtalen, sjøll om vi stemte mot 'an, vi menår vi må bruge pengane der vi får mest igjen for dem, dærfår edde mye bedre å finansiere tiltak i Kina ellår India, og støtte opp om forskning i Norge så vi kan selge teknologi til andre land, og så menår vi at det er uklokt å basere sæ på at menneskane har skyld i HELE klimaforandringen, for det vett vi jo ikkje, da er det my bedre å vente med de største tiltakane (så vi ser hvor ille det virkelig er?) og forske og se ka vi kan gjørr når teknologien e bedre

Gjermund, Hvit vinter
: Det er ikkje snakk om å bruke fem milliarder i Norge ELLER i Kina, vi må bruke begge plassane, og så er det viktig for psykologien at vi også gjør nåke I Norge, ikkje berre kjøpe oss ut med kvoter, for å redde regnskog betyr ikkje at klimagassutsleppane synker, om man plukker epler, så tar man ikkje berre de minste/nederste først, vi må plukke alle eplene, PLUKKE ALLE EPLENE

+ frenetisk pingvinklapping fra tre soleklare eksempler på at FPU'ere er like mye stereotyper som alle andre ungdomsorganisasjoner og kommer md typiske reflekterte utsagn som "det har alltid vært klimaendringer, det er et faktum, det har vært sju-åtte istider så det svinger hele tida" og "hvorfor ikke heller bruke pengene der man får mest igjen for dem? (nei jeg kopirer aldeles ikke det Kjell allerede har sagt trettito ganger, nei aldeles ikke.)" = et stk frustrert og leende Hanne.

Og hva er det med "Norge er så lite uansett, det har ikke noe å si om vi renser når de som virkelig slipper ut masse ikke gjør det", for så å si "det er masse man kan gjøre som enkeltmenneske - alle monner drar, lissom!"?

Logisk argumentasjon uten sidstykke. Applaus.

Kommentarer:
Postet av: Chupacabra

Plser p 17. maiDet er kaldtKetchup og sennep pJeg frysernam,namVi m ha en aspidistraOgs litt sprstekt lkFem fyrer med ved.

22.02.2007 @ 16:56
Postet av: stne

fantastisk innlegg. haha! :D

23.02.2007 @ 14:52
URL: http://www.parfyme.blogspot.com
Postet av: stne

ja, og forresten, crap at ikkje klarte kn m dit. men d e som du sa vanskeli dra p debatta. d e tungt. virkelig. :)

23.02.2007 @ 14:54
URL: http://www.parfyme.blogspot.com
Postet av: hanne

merci beaucoup, cherie! neste gang skal drge d med ;P hh. skal ikkje snakke, frste gang har kommet m dit sjl ;)

23.02.2007 @ 18:18
Postet av: stne

heh, ja men du m bre mase. like ikkje retninga slvheta mi tar, bynne bli lat trur . not good. ka si du t studie-date i neste uke en gang?

24.02.2007 @ 15:02
URL: http://www.parfyme.blogspot.com
Postet av: hanne

sir jee og tomlan opp. ANYTIME :P minus onsdag, frr da har skole ca heile dagen.

24.02.2007 @ 16:26

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/4357067
hits