se deg aldri tilbake?

På fredag traff jeg Kirsti. Kirsti gikk på Sund sammen med meg, og jeg har ikke sett henne sia vi slutta. Det var i i midten av mai 2005. Over et halvt år sia? Ja. Og nå bor Kirsti på Toten og jeg bor i Tromsø, og ingen av oss ante nok at det mellom oss fantes et ledd (som  igjen ikke ante at det var et ledd mellom oss): Marie. Marie gikk på ex.fac sammen med meg, og på videregående sammen med Kirsti. Derfor befant Kirsti seg plutselig i det øvre inngangspartiet samtidig som jeg kom inn dit etter andre forelesning i metodelære. Det var forferdelig hyggelig å se henne igjen, og ganske morsomt at hun var her for å besøke ei jeg faktisk kjenner litt. Liten verden? Ja, og sannelig; den blir stadig mindre.

magic

Sjøl om denne hyggelige og uventede opplevelsen fylte meg med en følelse av at alt ordner seg til slutt og at tilfeldighetene (som kanskje ikke er så tilfeldige likevel?) styrer oss i retninger vi ikke helt har oversikt over hvor går, så er det ikke til å komme utenom at jeg  under all min øyeblikkelige lykke føler meg som frøken Panløs. Mens det virker som "alle andre" finner veier med et tydelig mål, driver jeg bare rundt og vet ingenting. Jeg maser alltid om planen som mangler, jeg vet det, men det er jo fordi det er er ytterst reellt og forstyrrende element i min tilværelse. Hva vil jeg med livet? Vil livet noe med meg?

(Vær vennlig og bær over med meg, jeg har lett etter en plan så lenge nå at jeg ikke lenger vet hvor jeg skal lete.)

Kommentarer:
Postet av: Trine

min fantastiske hanne.

27.01.2006 @ 00:08
Postet av: Hanna

jeg bare datt innom siden din, fordi jeg skte p krlltang og trondheim. jeg har nemlig tenkt til kjpe krlltang i morgen, men vet ikke hvor. men jeg liker bloggen din... og jeg tror planer kommer. nr du ikke liker at du ikke har noen, da er de p vei.

15.03.2006 @ 01:41
URL: http://www.blogspot.hvattum.com
Postet av: hanne

oi, ja. det hadde vrt fint :)fikk en plan helt plutselig her en dag. kanskje ting har ordna seg n :)

26.03.2006 @ 00:39
URL: http://vaarloek.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/641273
hits