hinsides sint!

arg. arG. aRG. ARG!

akkurat nå er jeg sintere enn sintest på universitetet. har mest lyst til å lage ei bombe og plassere den i kjelleren på breiviklia (om det er en kjeller der, vel og merke).

nei, altså, jeg har jo egentlig ikke lyst til det. jeg vil bare kjefte på ex.phil-folkene som bestemmer at vi skal ha muntligeksamen samme dag som semesteroppgaven i ex.fac skal inn. javisst, her fungerer kommunikasjonen strålende! haha. nei. her satsa jeg på å kanskje få ha eksamen sist i uke 49, men neida ... vi er først ut vi. digg. SUKK.

får i alle fall verdens lengste juleferie da ... og det er jo litt stas. ikke sant?

Kommentarer:
Postet av: herve

Uke 49.....? vi brukker ikke dette "system" (er det korrekt på norsk???) i Frankrike.... Du er sint og jeg forstår det selvfølgelig....men i hvert fall: keep cool and focussed! og lykke til for ekamen og semesteroppgaven din!PS: det snør her!!!!

24.11.2005 @ 14:20
URL: http://GRENOUILLE.WEBLOGG.NO
Postet av: Siw

Åh, jeg skjønner din frustrasjon, men ikke bomb universitetet for jeg er ferdig med alle mine tre hjemmeeksamener og om det blir bombet vil de alle forsvinne og brenne opp og jeg må skrive de på nytt igjen. Sukk. Jeg skulle ønske vi kunne hatt kakao-dag på lørdag. Jeg kan jo eventuelt hjelpe med en liten filosofisk quiz?

24.11.2005 @ 15:25
URL: http://tjibling.weblogg.no
Postet av: hanne

herve: takk takk, prøver å fokusere på at juleferien i år i alle fall blir ekstra lang =) siw: åja :/ da må det i såfall være en STOR filosofiquiz. da e æ muligens med ;P

24.11.2005 @ 16:41

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/428475
hits