Special K

bjarkøy, sagaøya, vikingeland ... !

Her var jeg i helga. Bjarkøy. Før bodde jeg der, i det gule huset med rødt tak. Du klarer sikkert ikke å se det på dette bildet, men det ligger nå der likevel. Det er et gammelt hus, lite og knirkete, og det er ikke akkurat høgt under taket, men det får nå være. Jeg liker det likevel.

Bildet er ikke helt korrekt heller, kutter øya i to (minst), men det får så være. Det viser jo plassen jeg bodde på: Austnes. Ikke Østnes, det er bare jåleri å kalle det det. Her lekte vi i fjære og oppi bergene og litt i skogen, her laga vi hus i engene, ved å krabbe ned gresset, her bygde vi molo og museum i berget, her trylla vi syklene våre om til hester, og selvfølgelig fantes det et tivoli i skyene som vi kunne fly til. Selvfølgelig.

Jeg ville ikke vært de årene foruten. Aldri.

.....................................................................................................................

Det var forresten countryfestival der ute. Jeg var ikke der. Country er liksom ikke helt min greie. Merkelig.

(men det hadde sikkert vært gøy å være der likevel. en slags utvida bygdefest. jaja, jeg hadde ingen penger uansett. litt kjipt, men hei: jeg har spilt masse badminton og sett big fish, så jeg klager ikke.)

.......................................................................................................................

Og nå kommer Siw ned til Harstad snart.

Æ glær mæ!

......................................................................................................................

Sånn bortsett fra det lurer jeg på hvor enkelte folk er, og hvor de kommer til å være. Til høsten, for eksempel.


Kommentarer:
Postet av: Hervé

Det ser greit ut!!! Norge er et fint land, synes jeg. Jeg bor i Paris som er en fantastisk by. Har du vaert i Frankrike? Jeg skal reise snart i Bergen og jeg gleder meg!Salut!

26.07.2005 @ 00:25
Postet av: hanne

Oi, nei, har dessverer aldri vært i Frankrike. Men har store planer om å komme meg dit om ikke så altfor lenge. Alle drømmer jo om Paris :) Dessuten må jeg nesten bo en plass hvor folk snakker fransk rundt meg, sånn at jeg kan få lært det språket en gang for alle. Det er utrolig hvor lite man egentlig kan lære på fem år, forstår en god del, men kan ikke uttrykke meg særlig bra på fransk, dessverre :/Norge er et fint land, absolutt! Kontrastfull natur i alle fall :) Bergen har jeg nok ikke vært i, men jeg hører at det er en nydelig by :)Hvor har du lært norsk? Og hvordan endte du opp på bloggen min?

26.07.2005 @ 03:04
Postet av: Hervé

Jeg har laert norsk pa universitetet i Lille, som er en by nord i Frankrike like ved den belgiske grensen. Jeg har vaert mange ganger i Norge (den siste i Januar, da det var stormen Gudrun!!!) og liker dette landet so mye... Det er moro, men av og til jeg tror at jeg er mer norsk enn fransk!!! ... jeg spoker!!! Jeg har funnet din blog tilfeldigvis pa weblogg.no. Haper at norsken min er ikke sa darlig!Salut!

26.07.2005 @ 18:42
Postet av: hanne

jeg syns norksen din er ganske god, i alle fall med tanke på at du har lært den på universitet :)jeg liker også norge, men jeg er partisk :P har dessverre vært altfor lite utenlands, men snart skal man gjøre noe med det. og det blir bra. husker den stormen, men bare såvidt. stormer kan være koselige. om man sitter inne i et varmt hus, selvfølgelig :]

31.07.2005 @ 19:01
URL: http://vaarloek.weblogg.no
Postet av: HERVE

takk!! Ha det!

31.07.2005 @ 23:42
Postet av: Siw

Jeg skulle ønske jeg kunne vært med deg til Bjarkøy en gang. Kanskje til neste år?Jeg gleder meg til du kommer hiiiiiit nå snart!! :)

01.08.2005 @ 20:30
Postet av: hanne

åja, bli med, bli med! :D neste år skal vi ta med oss gitara og øl (du kan få ta vin om du vil), og så skal det være kjempefint vær. og da blir alt bra. neste år. alt.

:)

gler mæ æ også, ikkje lenge tell nu. wohoo. suss**

02.08.2005 @ 15:44
URL: http://vaarloek.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/147424
hits