Prussian Blue

Lynx og Lamb. Olsen-tvillingenes utseendemessige look-alikes. Og så; ikke så søte likevel.

For hva er det disse søte, blonde og blåyde (på mer enn én måte) jentene vil si?

"We're proud of being white, we want to keep being white (...) We want our people to stay white, we don't want to be just ... you know, a big muddle. We just want to preserve our race."


Og jeg kjenner at jeg blir lei meg, sånn helt oppriktig. Disse jentene har blitt hjemmeskolert og opplært til å hate, til å tro at menneskeheten er inndelt i raser, og at en rase er bedre enn de andre. De ser historien som rasekrig, Hitler var en mann med gode ideer, Rudolf Hess "a man of peace" og neida, det var ikke seks millioner jøder som blei utrydda under andre verdenskrig (ikke såå mange, i alle fall. Akkurat som om det har noe å si) ...

Jeg er norsk. Jeg er kvit. Er jeg stolt? Kan man være stolt, virkelig stolt, over å tilfeldigvis bli født kvit, svart, gul, menneske? Spør du meg, så spør jeg deg ... Jeg er stolt, men jeg er stolt over bakgrunnen min, jeg er stolt over landsdelen jeg kommer fra og menneskene som har levd her (de fleste, i alle fall), men stolt over å tilhøre den såkalte "kvite rase", som har terrorisert jorda i århundrer (slavehandel, krigføring, utyddelse av andre folkeslag, rasisme, sosialdarwinisme ... å, de vidunderlig geniale ideene vi har kommet opp med!)? Nei.

Og nazister, nasjonalister, kvite rasister ... som om det ikke er nok at meningene deres er hatfulle, voldelige og totalt tåpelige, så tilsmusser de min kulturelle arv ved å dra inn vikingene, Valhall og norrøn mytologi. Ingen respekt fra meg, ingen respekt. Og forhåpentligvis en menneskesort inne i sine dødskramper.


Forstår ikke hatet, forstår ikke at noen vil leve slik; et liv basert på hat, et liv der man ser krig overalt ... Forstår ikke.
Kommentarer:
Postet av: herv

Hei!I Dagbladet har jeg lest om nazis tvillinger... og var overaskket! Jeg ogs forstr ikke... jeg visste ikke at det norske flagget har blitt et nazist symbol blant skineheads or black metal/ death metal musikker... c'est vraiment triste, it's a real shame!

27.10.2005 @ 17:42

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/337533
hits