Kal Ho Naa Ho

Denne indiske setninga betyr sånn ca dette. "Tomorrow may or may not be".
Denne indiske setninga er også navnet på en festlig (men dog trist) Bollywood-film, med spenstige musikalinnslag på perlerad :)
 Og coveret er jo bare nydelig, eller hur?       --->          


Tiril: Neste år må vi stelle i stand Bollywodd-kvelda, med "masse" folk og kanskje litt indisk mat. JAA! =)

Ellers er det enda vår, nesten sommer. Ute spilles det kubb og badminton (ikke akkurat nå), og det bedrives også en del dank. Sjøl har jeg utrolig lyst til å joine alle de andre ute i sola, men har tre halvferdige bilder å fikse, pluss to ikke-ferdige-i-det-hele-tatt ... Og nå har jeg strengt tatt fryktelig dårlig tid:/ I dag har vi hatt tre foredrag om Afrika, det ene handla om aids, det andre om skadelig tradisjoner/skikker (type omskjæring, drøvelkutting (!), trekking av melketenner etc) og så ett om Zimbabve litt sånn generelt, med lysbilder. Interessant. Nå skal vi ha foto valgfag. Jeg skal fremkalle en film, og så skal jeg ta med kameraet ut og knipse litt. Wohoo=)

Kommentarer:
Postet av: marco

hei,ser du har publisert en del tekster på mineral og tenkte jeg skulle ta meg den frihet og komme med en kommentar. det vil si, jeg syns det er potensiale i flere av tekstene, men tekstene generelt kjennes ofte som begynnelser på noe som ikke har blitt noe mer. sånne tekster har selvsagt også en egenverdi og man slutter kanskje aldri å skrive den slags tekster, men kanskje skulle du legge lista enda litt høyere og også jobbe med noe større, sette tekster i en større helhet eller noe som skal bli "ferdig" (om en tekst/tekster noen gang blir ferdig). enkelte av diktene er det absolutt noe i. syns for eksempel det er interessant når du eksperimenterer med det grafiske oppsettet i diktene. om du liker den type dikt kanskje du skule kjøpe eller ta en titt på ingrid storholmens diktsamling "skamtalen. graceland". diktene dine har ofte også et eksplisitt jeg, og ofte et fortellende nivå, en poet som har arbeidet mye med en slik diktform og med et sånt personlighetsnivå er nils-øyvind haagensen (du kanskje allerede har lest ham?). ok. det var ment som en kort kommentar. du må gjerne sende oss (jung.no) tekster, så lover vi å se på dem. mvh thomas marco blatt

02.05.2005 @ 17:08
Postet av: Tiril

Bollywood e dritbra! all synginga, dansinga å stasj å nynning å alt det andre, glitter å glamour fra østen:) Glede mæ!

03.05.2005 @ 20:03
Postet av: hanne

Tusen takk for den oppmuntrende kommentaren, marco! har ikke lest noe av nils-øyvind haagensen, men det må jeg vel nesten få gjort:)og tiril: bollywood-kvelda blir stas gange ti. og det blir india også;)

03.05.2005 @ 22:31
Postet av: marco

bare hyggelig.sjekk ut for eksempel diktsamlingene "23 dikt om kvinner og menn og en desperat forklaring" og/eller "enkelte dikt" av haagensen. markus midré er en annen poet du sikkert kan kikke på. ellers ser jeg at du er fra harstad. finnes "nedenom og hjem" fortsatt?

05.05.2005 @ 10:35
Postet av: hanne

oi, hehe, joda, Nedenom eksisterer ennå, men nå har de totalrenovert hele stedet ... Malt det svart og fått ny logo (Nedenom "Rock Hard") og masse tull ... Vet ikke helt om jeg gleder meg til å se det, for å si det sånn:/ Hvordan kjenner du til Harstad og Nedenom?

05.05.2005 @ 18:34
Postet av: marco

jøss, det høres egentlig ikke særlig heldig ut. harstad, vært der mye i oppveksten og har bodd der ett år, folkehøgskole, men det er en stund siden nå riktignok.

06.05.2005 @ 10:29
Postet av: hanne

aha, det forklarer den saken:) nei, syns heller ikke at det høres så heldig ut (for å si det mildt). og hva er tingen med ei bombe som logo? høres überharry ut, spør du meg ... *bitter*

06.05.2005 @ 12:53
Postet av: marco

nei, som sagt, det høres virkelig ikke bra ut. man får kanskje se seg etter andre steder å drikke øl i harstad.

06.05.2005 @ 15:14
Postet av: merethe

nedenom er blitt til et rockested av utsenede,og er faktisk ganske så kult nå!blæh!

20.05.2005 @ 00:23
Postet av: hanne

hæ? hvem sier (og mener) det? man kan mene hva man vil, men jeg er altså ikke superfornøyd. og sånn er det med den saken.

20.05.2005 @ 01:37
URL: http://vaarloek.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/72926
hits