jeg har ikke en parkdress

og sjøl om jeg kanskje har vokst litt fra parkdresser, så hadde det vært fint å ha en av og til, når det e kaldt ute og det snør masse. man brukte vel parkdresser om vinteren og? når jeg tenker meg var det strengt tatt ikke parkdress jeg kalte det for, men bobledress. jeg føler på meg at det er en vesensforskjell mellom disse to begrepene. kanskje parkdress er en tynnder dress, som passer fint om høsten og  våren, mens bobledressen passer bedre til vinteren. eller kanskje denne forskjellen bare finnes i hodet mitt.

jeg har forresten heller ikke penger. s u k k. egentlig tenkte jeg meg hjem forrige helg, og så forandra jeg det til denne helga, men nå ser det mest ut som at det ikke blir før neste helg. akkja. det er kanskje mer lurt, for da har jeg jo masse penger pga av tre ting: 1) februarlønninga jeg ikke fikk fordi jeg leverte skattekortet en dag for seint 2) marslønninga som kommer den tiende og 3) stipendet.

joda. snart ordner det seg. huhei.

Kommentarer:
Postet av: Iversen

Jeg har jobba p SFO, og de parkdressene er jvlige. All aktivitet frer til grisesvetting og snne sr man fr nr man gr for lenge med vte dongerbukser.

04.03.2006 @ 15:43
URL: http://iversen.weblogg.no
Postet av: hanne

hm. mystisk. dette m jeg i sfall ha fortrengt. eventuelt hadde jeg oftere p meg bobledress enn parkdress. det er vel to forskjellige ting? jeg mener det. bobledress ... mmm.

05.03.2006 @ 14:04
URL: http://vaarloek.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/831794
hits