i dette øyeblikket

er jeg sliten, men på vei et sted

sommeren kom, "brått på nordnorsk vis", og det er enkelte ting du må ha sett og hørt
for å skjønne det. på en måte er det litt fint: dette er ikke allemannseie, og jeg kan på den måten eie det litt mer enn om alle skulle vite, forstå. vel vel, jeg spiser nyplukka jordbær og ser seks fot under i andre hus hver tirsdag.

og jeg har ventet, men jeg tror jeg slutter med det snart. prosessen er i gang, nå gjelder det bare å avslutte den. komme i mål (enda så lite glad jeg er i sportslige termer).

jeg skal flytte, og denne sommeren har ikke vært som andre somre, og i alle fall ikke som sommeren i fjor. sommeren i fjor var perfekt på flere måter. minneverdig, på en slampig, nittenårige måte.

sommeren i år har vært familie, forkjølelse og et ølinntak betraktelig mindre enn forventa. jeg hadde masse planer, men de forsvant før jeg fikk begynt på dem. det er greit. det kommer en høst, en vinter, en vår og en ny sommer. de rommer tid til planer de også. det ordner seg.

bare la meg fortsette slik som nå, bare la meg finne den grusbelagte, kronglete veien (som på alle måter likner mer på en litt brei sti).


da skal alt gå braKommentarer:
Postet av: Hedvig

hvor skal du flytte?

30.07.2006 @ 00:44
URL: http://fluffy.weblogg.no
Postet av: hanne

oslo. det komm litt ut av det blå nå i vår, men jeg tror det blir bra :)

30.07.2006 @ 22:29

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1702871
hits