om å være misfornøyd med b

ja, det er lov. det er lov å være misfornøyd med B på ex.phil-eksamen når man snakker seg NED til den. det er lov å være misfornøyd når spørsmålet som avgjør at du får B og ikke A er om Platons system for å sile ut lederne i hans oligarkiske samfunnsutopi, og det er samtidig det eneste spørsmålet fra filosofihistoriens tusenårige historie du får, ja, da er det lov. helt klart. og når man har ligget våken og gjenerindra diskursetikk og rawls teori om rettferdighet og humes avvisning av årsaksprinsippet og immanent og transcendet og transcendtal, og faktisk kan dette, da er det i alle fall lov. men vi fikk A på oppgaven vår da. det var jo en hyggelig overraskelse med tanke på at vi kvelden før lo hjertelig over vår egen konklusjon, og oppdaga alvorlige feil i litteraturlista. jeje. stor stas.

så hva skjer nå? INGEN VERDENS TING! jeg har juleferie. fo shizzle 8)Kommentarer:
Postet av: Monica

Næi, se kæm sin blogg æi plutseli oppdaga :)

28.11.2005 @ 17:02
URL: http://monica.weblogg.no
Postet av: hervé

Jeg liker veldig filosofi. ;o) nåtilldags leser jeg "ainsi parlait Zarathoustra" av Nietzsche...Veldig komplisert, ikke sant? Men også veldig interessant! (jeg må si at jeg foretrekke Jean-Jacques Rousseau eller Voltaire!!!) Juleferie nå? Så FINT!!!!! Ingenting å tenke på nå, du må bare hvile deg!!! Ha det Hanne!

28.11.2005 @ 22:36
URL: http://GRENOUILLE.WEBLOGG.NO
Postet av: hanne

yoyo, monica :) ja, dem man ikkje finn på blink eller en blogg nu, dem finn man ca ikkje :P knis.hervé: har ikke lest noe av Nietzche enda, han var ikke ex.phil-pensum. tenkte jeg skulle lese litt mer nå i "tidenes lengste juleferie", for vi har ikke vært innom noen av de filosofene etter Hegel. og jeg syns jo filosofi blir mer interessant jo nærmere vi kom vår egen tid, for da er det så mye mer aktuelt for oss. je. takk takk! skal bare kose meg nå :)

28.11.2005 @ 23:44
URL: http://vaarloek.weblogg.no
Postet av: Nico

Hanne, du er flink. Veldig flink. Stolt av deg. Digg

30.11.2005 @ 00:33
URL: http://nicoline.weblogg.no
Postet av: hanne

gracias :) det va nydelig å høre. faktisk! nu tar æ feriebrillan på 8) jeee.

30.11.2005 @ 00:43
Postet av: Siw

*kremt*jeg er fortsatt uenig. en b er en sabla fin bokstav. en a er "perfeksjonisme" og bare det e en logisk brist. du vil vel ikke være en logisk brist, hanne?dessuten.. det kan jo tenkes at det ikke baaare sto på han søtingen platon? det kan jo hende det var andre ting som spilte inn? det kan jo hende at eksamensmannen/sensor hadde en fryktelig dårlig dag og lot det går utover deg?men b er en sabla forbaska nuudelig bokstav.jeg bare spør, e det rart det e krig og krangel og større kø for å få silikonpupper enn et relativt friskt hjerte fordi pacemakeren biper på sitt siste bip, om folk går rundt å e misfornøyde?nei fysj. misfornøyd e ikke bra. det e jul nu. DET e bra.

01.12.2005 @ 12:58
URL: http://tjibling.weblogg.no
Postet av: hanne

jadajadajada, kanskje det bor en liten perfeksjonist i mæ da? og det va på grunn av platon, just so u know. med mindre du tolke setninga "men vi føle at det du sa, eller, det du ikkje sa, om platon ..." dithen at det egentlig ikkje va platon som va problemet? men æ kommer over det, det går ganske bra nu, og misnøyen begynne å legge sæ. men det e lov. det e lov å være misfornøyd når man føle at man kunne gjort det bedre. nemlig.p.s. æ trur det bor et dyr i luftventilen min :S

01.12.2005 @ 13:32

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/441541
hits