sukk, rett og slett

Dette går ikke så bra. Faktisk vil jeg våge å påstå at det går strake veien til helvetet. Ja, du leste rett.

HELVETET.

Hjemmeeksamenen min, altså. Den kommer nok til å brenne heftig. Om jeg bare klarer å bli ferdig skal jeg prise meg overlykkelig, for det ser stygt ut. Problemet er at jeg rett og slett ikke klarer å ta det seriøst. Eksamen? Nei. Det har jeg ingen tro på. Det er bare en liten oppgave vi kunne gjøre, sånn om vi ville. Det er ikke en eksamen. Aldeles ikke. Hahaha.

Og hodet mitt roter fælt og jeg glemmer av at jeg er vegetartianer i drømme, og kjøper nesten ei pølse i universitetskantina, før det plutselig slår meg at det ikke går, for jeg spiser jo ikke kjøtt. Så jeg vender tilbake til tomatsuppa og potetmosen på flaske temmelig flau over at jeg nesten kjøpte kjøtt, som om det avslørte en mørk hemmelighet ingen bør få greie på. HAH. Nå kan du tro at jeg i hemmelighet mauler kjøtt når jeg er alene, og bare later som at jeg er vegetarianer når jeg er sammen med andre. Det kan jo hende.

Neida.

Kommentarer:
Postet av: Runa

Stakkar, kan ikkje vre lett vre Hanne for tida..Du kan f lne mitt motto som trste m med p denna tida: Det ordne s til neste r! (for det e det satse p)

01.05.2006 @ 04:47
URL: http://runa.weblogg.no
Postet av:

h, takk :) all sympati mottas med takknemlighet her i grden. heh. har ogs stor tru p at det ordne s til neste r. jee. men har det bra sjl om fkke opp eksamen min :P hpe du har det bra og :)

01.05.2006 @ 11:24
Postet av: Hedvig

du har all sympati her i grden ogs. jeg gleder meg til sommer, sol&sndag! alle fugler har en glad melodi! hi-hi! nei, men serrist lizm: detta fikseru fett! lett som en plett!

02.05.2006 @ 10:04
Postet av: Solfrid

Harde ord fr ei lit dam frken dings.Hanne kjre, eg trur du kan viss du gr inn for det. Ein oppmuntrande historie: Min venninne Silje skulle levere en oppgave p 3000 ord 2.mai-06.Oppgaven gikk ut p en innviklet forklaring p hvorfor det har vert noen krangler mellom noen prester og noen biskoper en gang i tiden (ta med alt det andre du kan om alt i verden ogs, for st p oppgaven). Sirka slik fungerte det.Silje begynte p oppgaven 2 dager fr, og klarte det med noen trer og litt svette.Dette gr fint Hanne, bare gi det nken trer og litt svette.Hei og hopp!:)

03.05.2006 @ 19:04
URL: http://soffen.weblogg.no
Postet av: hanne

:)takk for oppmuntring og sympati. alt ordna s og det e ca sommer. hurra!(3000 ord p 2 daga? respekt :)

04.05.2006 @ 01:30

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1202445
hits