sukk, rett og slett

Dette går ikke så bra. Faktisk vil jeg våge å påstå at det går strake veien til helvetet. Ja, du leste rett.

HELVETET.

Hjemmeeksamenen min, altså. Den kommer nok til å brenne heftig. Om jeg bare klarer å bli ferdig skal jeg prise meg overlykkelig, for det ser stygt ut. Problemet er at jeg rett og slett ikke klarer å ta det seriøst. Eksamen? Nei. Det har jeg ingen tro på. Det er bare en liten oppgave vi kunne gjøre, sånn om vi ville. Det er ikke en eksamen. Aldeles ikke. Hahaha.

Og hodet mitt roter fælt og jeg glemmer av at jeg er vegetartianer i drømme, og kjøper nesten ei pølse i universitetskantina, før det plutselig slår meg at det ikke går, for jeg spiser jo ikke kjøtt. Så jeg vender tilbake til tomatsuppa og potetmosen på flaske temmelig flau over at jeg nesten kjøpte kjøtt, som om det avslørte en mørk hemmelighet ingen bør få greie på. HAH. Nå kan du tro at jeg i hemmelighet mauler kjøtt når jeg er alene, og bare later som at jeg er vegetarianer når jeg er sammen med andre. Det kan jo hende.

Neida.

Kommentarer:
Postet av: Runa

Stakkar, kan ikkje være lett å være Hanne for tida..Du kan få låne mitt motto som æ trøste mæ med på denna tida: Det ordne sæ til neste år! (for det e det æ satse på)

01.05.2006 @ 04:47
URL: http://runa.weblogg.no
Postet av:

åh, takk :) all sympati mottas med takknemlighet her i gården. heh. æ har også stor tru på at det ordne sæ til neste år. jee. men æ har det bra sjøl om æ føkke opp eksamen min :P håpe du har det bra og :)

01.05.2006 @ 11:24
Postet av: Hedvig

du har all sympati her i gården også. jeg gleder meg til sommer, sol&søndag! alle fugler har en glad melodi! hi-hi! nei, men serriøst lizm: detta fikseru fett! lett som en plett!

02.05.2006 @ 10:04
Postet av: Solfrid

Harde ord frå ei litå damå frøken dings.Hanne kjære, eg trur du kan viss du går inn for det. Ein oppmuntrande historie: Min venninne Silje skulle levere en oppgave på 3000 ord 2.mai-06.Oppgaven gikk ut på en innviklet forklaring på hvorfor det har vert noen krangler mellom noen prester og noen biskoper en gang i tiden (ta med alt det andre du kan om alt i verden også, for å stå på oppgaven). Sirka slik fungerte det.Silje begynte på oppgaven 2 dager før, og klarte det med noen tårer og litt svette.Dette går fint Hanne, bare gi det nåken tårer og litt svette.Hei og hopp!:)

03.05.2006 @ 19:04
URL: http://soffen.weblogg.no
Postet av: hanne

:)takk for oppmuntring og sympati. alt ordna sæ og det e ca sommer. hurra!(3000 ord på 2 daga? respekt :)

04.05.2006 @ 01:30

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1202445
hits