eksamen: overstått


PHU


nå er jeg temmelig letta. det var jeg ikke da jeg våkna klokka ca sju og trodde magen skulle vrenge seg. akutt nerveanfall? u betcha. men merkelig nok, det kan se ut som min eksamensuflaks har tapt seg. hva i alle dager kan jeg ha gjort for å fortjene et slikt karmaløft? kanskje skjebnen hadde glemt å lønne meg for at jeg var bøssebærer i fjor? eller kanskje det var en takk for alle gangene jeg reiste opp til harstad og ned til inderøy med tog og buss, istedet for fly? æ vettafan, men jeg vet at jeg ikke kommer til å stryke og at jeg etter all sannsynlighet havner på c i lit1301, og da skal jeg virkelig ikke klage. absolutt ikke.Kommentarer:
Postet av: Marius

Hei og hopp. Jeg bare var innom bloggen din og leste. Kjenner du en som heter Martin som er fra Harstad, og studerer i Volda?Sikkert ikke, men hadde vært gøy.Tjabba

30.11.2006 @ 20:39
URL: http://volda.weblogg.no/
Postet av: Runa

Helt ferdig med eksame?? You lucky, lucky bastard!! Har to igjen, men den værste er overstått nu..Julemusikk e tingen forresten! (detta va ei bonusopplysning)

01.12.2006 @ 14:35
URL: http://runa.weblogg.no
Postet av: hanne

helt ferdig e vel en overdrivelse :P har en igjen, men det e i et introduksjonskurs med bare bestått/ikke bestått, og æ har ti daga igjen å lese på, sånn ca :)

01.12.2006 @ 15:19
Postet av: Runa

Oh! Ja, men da e du vel sånn egentlig litt ferdig! Litt meir enn mæ i allefall..

03.12.2006 @ 21:27
URL: http://runa.weblogg.no
Postet av: AnnSi

Hei hei Hanne=)SÅ herlig at du fikk en positiv overraskelse mht eksamen. Flott=) Tror det må være det at du va bøssebærer, som har gitt avkastning=) Av og til, så kommer gode handliger en sjøl til nytte -hihi- ;)Ja.. disse klimaendringene e skumle greier. Like det overhodet ikke! Hallo?! Vi har blå blomster i hagen,og de ska ikke komme før t våren!! Tror værgudene e på en snurr..

04.12.2006 @ 16:07

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2934362
hits