all in all, it was a pretty good year

Åkei, hva skjer nå?


Jeg er tjue år. Ikke nitten. 20. Ikke 19. Pussig? Javisst.


Min siste da som tenåring var ganske miserabel. Tjueårskrisa slo inn for fullt, og å se program om Hiroshima og Nagasaki (og selvfølgelige, bomba med stor B) MED dramatiseringer av overlevendes beretninger, det var ikke akkurat et sjakktrekk ... For når jeg er i et sånt sentimentalt humør, da skal det ikke mye til for å få meg til å skrike ... Og skrike og skrike. Huff. Heldigivs er det over nå.  Det føltes mye bedre å være tjue, enn å skulle bli det. Helt sant.


Og nå bruker jeg Ub-kurset til å skrive blogginnlegg. Produktiv og Effektiv: mine mellomnavn.  Neida, jeg tulla.


Så ... Vel ... Tromsø er bra. Livet er bra. Jeg har det bra. joda. Bare litt dumt at jeg bo ti kilometer fra byen.  ti kilometer og over ei bru. Jepp. Men det er jo bare midlertidig. Midlertidig.

Kommentarer:
Postet av: hervé

GRATULERER MED DAGEN! Ha det bra!!!!

01.09.2005 @ 18:00
Postet av: Tor Ketil

Litt på etterskudd, men fuck it...tanken som tell!Grattis me 20 og nån daga år på dennan kloden!E alt før lenge tel æ blir d, selv om æ ikkje slit me å være 19 siden æ får kjøpe drinks'n'shit på nedenom.

04.09.2005 @ 14:41
Postet av: Anne

Hannepanne!Æ lovte dæ jo kake. Men due tel min dårlige helse, måtte det utgå. Førr det beklage æ. Men neste gang du e i harstad, e det bare å sende mæ en sånn her nymotens sms, så møtes vi. I mellomtida kan du kose dæ med det første bilde som blei posta i fotobloggen(?) min. http://www.deviantart.com/deviation/22767332/Du så søt.Gratulerer hemsk mycket med overstått.Anne.

17.09.2005 @ 00:09
Postet av: hanne

takk for bursdagsgratulasjoner :) anne; æ trur vi e verdens dårligste på å faktisk møtes. det e litt morsomt, i grunnen :) håpe du e i bedre form nu, og at livet i harstad e bra. nu skal æ sjekke ut u'r photo blog. jee. oog apropos foto: æ skal på mørkeromskurs på mandag! wohoo! det betyr at æ kan fremkale bilda her. det e æ fornøyd med. hipp hipp!

18.09.2005 @ 15:36

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/203923
hits