all in all, it was a pretty good year

Åkei, hva skjer nå?


Jeg er tjue år. Ikke nitten. 20. Ikke 19. Pussig? Javisst.


Min siste da som tenåring var ganske miserabel. Tjueårskrisa slo inn for fullt, og å se program om Hiroshima og Nagasaki (og selvfølgelige, bomba med stor B) MED dramatiseringer av overlevendes beretninger, det var ikke akkurat et sjakktrekk ... For når jeg er i et sånt sentimentalt humør, da skal det ikke mye til for å få meg til å skrike ... Og skrike og skrike. Huff. Heldigivs er det over nå.  Det føltes mye bedre å være tjue, enn å skulle bli det. Helt sant.


Og nå bruker jeg Ub-kurset til å skrive blogginnlegg. Produktiv og Effektiv: mine mellomnavn.  Neida, jeg tulla.


Så ... Vel ... Tromsø er bra. Livet er bra. Jeg har det bra. joda. Bare litt dumt at jeg bo ti kilometer fra byen.  ti kilometer og over ei bru. Jepp. Men det er jo bare midlertidig. Midlertidig.

Kommentarer:
Postet av: herv

GRATULERER MED DAGEN! Ha det bra!!!!

01.09.2005 @ 18:00
Postet av: Tor Ketil

Litt p etterskudd, men fuck it...tanken som tell!Grattis me 20 og nn daga r p dennan kloden!E alt fr lenge tel blir d, selv om ikkje slit me vre 19 siden fr kjpe drinks'n'shit p nedenom.

04.09.2005 @ 14:41
Postet av: Anne

Hannepanne! lovte d jo kake. Men due tel min drlige helse, mtte det utg. Frr det beklage . Men neste gang du e i harstad, e det bare sende m en snn her nymotens sms, s mtes vi. I mellomtida kan du kose d med det frste bilde som blei posta i fotobloggen(?) min. http://www.deviantart.com/deviation/22767332/Du s st.Gratulerer hemsk mycket med oversttt.Anne.

17.09.2005 @ 00:09
Postet av: hanne

takk for bursdagsgratulasjoner :) anne; trur vi e verdens drligste p faktisk mtes. det e litt morsomt, i grunnen :) hpe du e i bedre form nu, og at livet i harstad e bra. nu skal sjekke ut u'r photo blog. jee. oog apropos foto: skal p mrkeromskurs p mandag! wohoo! det betyr at kan fremkale bilda her. det e fornyd med. hipp hipp!

18.09.2005 @ 15:36

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/203923
hits