jeg har ikke en parkdress

og sjøl om jeg kanskje har vokst litt fra parkdresser, så hadde det vært fint å ha en av og til, når det e kaldt ute og det snør masse. man brukte vel parkdresser om vinteren og? når jeg tenker meg var det strengt tatt ikke parkdress jeg kalte det for, men bobledress. jeg føler på meg at det er en vesensforskjell mellom disse to begrepene. kanskje parkdress er en tynnder dress, som passer fint om høsten og  våren, mens bobledressen passer bedre til vinteren. eller kanskje denne forskjellen bare finnes i hodet mitt.

jeg har forresten heller ikke penger. s u k k. egentlig tenkte jeg meg hjem forrige helg, og så forandra jeg det til denne helga, men nå ser det mest ut som at det ikke blir før neste helg. akkja. det er kanskje mer lurt, for da har jeg jo masse penger pga av tre ting: 1) februarlønninga jeg ikke fikk fordi jeg leverte skattekortet en dag for seint 2) marslønninga som kommer den tiende og 3) stipendet.

joda. snart ordner det seg. huhei.

sunday morning coming down

det er ikke søndag i dag, men det kunne nesten vært det så matt som jeg føler meg.

og uten at jeg helt vet hvorfor, så har jeg ikke noe særlig å skrive om nå for tida. det er rart, for det skjer jo masse, både i mikrokosmos tromsø og i verden, og garantert ute i universet og, men jeg klarer ikke helt å samle tankene om noe spesifikt og alt virker litt sånn ubetydelig. i alle fall i fuglepersepektivet jeg av og til ikler meg mens jeg ser på ... livet mitt og det som skjer, og ja. jeg vet ikke. jeg er fornøyd, ganske grundig fornøyd, og det har jeg jo ikke vært på en god del måneder, så noe positivt må da være i gjære her en eller anna plass.

ja, noe har forandra seg til det positive, og det skal man ikke kimse av.


by:larm og ting som har forsvunnet

for nå har det vært by:larm og masse konserter og masse stress att og fram, men hei: det var gøy! jeg har sjekket inn noen kjendiser, men mest ukjente, og jobba frivillig og jobba vanlig og sett ca tretti konserter. huhei. eneste aberet nå er et manglende grønt skjerf og to grønne votter. jeg vet når skjerfet forsvant, men vottene er et mysterium ... og jeg vil ha dem tilbake! de va jo grønne og oransje, i fine toner som passa i lag :/

i just don't know what to do with myself

å, dette evige dilemmaet! eller, det er vel snarere et ... trilemma? kvartlemma? kvintlemma? sekst? så ja, du skjønner. valg, igjen. hva skal man gjøre med livet sitt? eller egentlig: hva skal jeg gjøre med livet mitt?

jeg mener; jeg lager planer som jeg aldri følger, og ingenting blir jo som man har tenkt uansett ... tromsø i høst var mest kjip, tromsø nå er mest bra. betyr dette at jeg er inne i en opperiode? en tid da ting bare er bra og ordner seg? når tar i så fall denne perioden slutt, og får meg til å drømme meg bort og ønske meg andre plasser igjen? det er så mye som drar i ulike retninger, og jeg klarer virkelig ikke å finne ut hva som drar sterkest. det er det som er problemet mitt: jeg vil alt ca like mye, eller ca like lite, alt ettersom. jeg har ikke noe jeg brenner for, det er ikke noe jeg føler at jeg må gjøre, og det høres kanskje ut som en behagelig, målløs tilværelse, men det er det motstatte, ja: det diametralt motsatte, faktisk. haha.

så jeg tror rett og slett jeg skal ha et prosjekt for meg selv. jeg følger vera sitt eksempel og lager en "hva skjer'a vera?", bare at jeg må bytte ut "vera" med "hanne" og da blir det jo ikke den samme punchlinen.

"hva er i din panne, hanne?" er rett og slett ikke like fengende og beskrivende. oh well. kva skjer?, kort og godt.

ja, hva skjer?

(men om man ser bort fra eksistensielle funderinger og mangel på mål og bekymring over målløshet, så har jeg det bra nå. sånn, virkelig. det er faktisk så bra at det overrasker meg sjøl. go figure)

fordi jeg er oppgitt


er det bare jeg som mener palestinerne, og muslimene generelt, trenger en Ghandi eller to,
ghandi


i stedet for disse?:

terrorist

hits