another saturday night

VODKASHOT!

onsdagsdebatten; et slags referat

Klimadebatt på Chateau Neuf:

Øystein, sosialøkonom fra LO
: Norge er progressive, vi må gjøre det som er mest kostnadseffektivt KOSTNADSEFFEKTIVT,  for detta æ'kke no landskamp, det må løses internasjonalt og der man får mest igjen for penga, må'kke sløøse med penger, DET er umoralsk, det. skikkelig.

Rasmus, et-eller-annet i WWF: Storpolitikk er som barn i ei sandkasse; hvis ikke DU gjør noe, da gidder hvertfall ikke JEG å gjøre noe, så dette er en landskamp, noen må gå foran med eksempler, og særlig Norge som er det landet som har tjent mest på å ødelegge klimaet

Kjell, (eller Kjetil?) miljøpolitisk talsmann fra FrP: Vi i FrP ær ikkje mod kyotoavtalen, sjøll om vi stemte mot 'an, vi menår vi må bruge pengane der vi får mest igjen for dem, dærfår edde mye bedre å finansiere tiltak i Kina ellår India, og støtte opp om forskning i Norge så vi kan selge teknologi til andre land, og så menår vi at det er uklokt å basere sæ på at menneskane har skyld i HELE klimaforandringen, for det vett vi jo ikkje, da er det my bedre å vente med de største tiltakane (så vi ser hvor ille det virkelig er?) og forske og se ka vi kan gjørr når teknologien e bedre

Gjermund, Hvit vinter
: Det er ikkje snakk om å bruke fem milliarder i Norge ELLER i Kina, vi må bruke begge plassane, og så er det viktig for psykologien at vi også gjør nåke I Norge, ikkje berre kjøpe oss ut med kvoter, for å redde regnskog betyr ikkje at klimagassutsleppane synker, om man plukker epler, så tar man ikkje berre de minste/nederste først, vi må plukke alle eplene, PLUKKE ALLE EPLENE

+ frenetisk pingvinklapping fra tre soleklare eksempler på at FPU'ere er like mye stereotyper som alle andre ungdomsorganisasjoner og kommer md typiske reflekterte utsagn som "det har alltid vært klimaendringer, det er et faktum, det har vært sju-åtte istider så det svinger hele tida" og "hvorfor ikke heller bruke pengene der man får mest igjen for dem? (nei jeg kopirer aldeles ikke det Kjell allerede har sagt trettito ganger, nei aldeles ikke.)" = et stk frustrert og leende Hanne.

Og hva er det med "Norge er så lite uansett, det har ikke noe å si om vi renser når de som virkelig slipper ut masse ikke gjør det", for så å si "det er masse man kan gjøre som enkeltmenneske - alle monner drar, lissom!"?

Logisk argumentasjon uten sidstykke. Applaus.

sintinnlegg

spam. på. bloggen. kan. DØ. slutt! dumme utenlandske plageånder som peprer gamle innlegg med reklame for gud-vet-hva. jeg vil ikke ha det, jeg leser det ikke, jeg trykker ikke på linkene dere poster, jeg SLETTER med en gang, idioter. og teite meg som faktisk skriver et innlegg om dette, akkurat som om dustene som spammer skjønner hva jeg skriver uansett. sukk.


i had a dream
crispy crispy Benjamin Franklin


åkei, så bruker jeg dagene til å 1) gjenoppdage Soviet Kitsch, 2) høre The Mezzanine (Liz Durrett) til jeg ca dør, 3) ha null orden og plutselig oppdage at uke åtte er NÅH, noe som betyr at jeg må 4) skrive en femsiders analyse om Studenten av Anton Tsjekhov. og 5) trene, faktisk, hvor sjokkerende den opplysningen enn fortoner seg for folk som har kjent meg ei stund / alltid. men tro det eller ei, jeg er ikke helt tom for overraskelser enda. åneida!

somedays aren't yours at all
they come and go as if they're somone elses days
they come and leave you behind someone elses face
and it's harsher than yours


som sagt. sintinnlegg. litt, i alle fall. sint på spammere og sint på min evne til å ha stadig dårligere kontroll over alt som er viktig. i alle fall alt som er viktig om man skal overleve i et strukturert og ordensmanisk samfunn. sukk. gi meg en sommerdag og en balje med klær jeg kan vaske, og ei jolle jeg kan sitte i og meditativt dyppe snøret opp og ned i havet. det trenger ikke engang være en krok på det, det trenger bare å være noe tungt i enden for å illustrere rykk-og-napp-følelsen. jess, det er alt jeg ber om. sykkeltur og øyhopping på helgelandskysten i sommer, anyone?


All the spokes are bent
We weren’t even in the road
I'll collect the evidence all the way home

tips

om du befinner deg i oslo i morra, gå og se denne:

elektriske fugler


underbart, rett og slett. aktuell historie (om man kan si det om et tema som forsåvidt har vært aktuell sia, tja, søttitallet?), dyktige utøvere, herlig koreografi og nydelig scenografi. elektrisk boogie i tegneserieunivers. hurra!


jeg ler av dette:


piracykillsmusic


Ja, jeg syns virkelig antall nye låtskrivere og artister og spennende musikere har sunket til et bunnivå. Og jeg tror i alle fall at det, om ti år, vil være fritt for kreative, musikalske hoder som gir ut plater og spiller konserter for oss. REDD MUSIKKEN, 'A!

Hah! Mer som "redd plateselskapene". Dette er kanskje den tåpeligste, mest virkelighetsfjerne kampanjen jeg har sett, noensinne. Morsom, ja, men garantert ikke på den planlagte måten. Det vil alltid finnes musikk, det vil alltid finnes folk som spiller inn musikk og gir ut plater. Forskjellen kommer til å være hvordan de gjør dette. Før var lykken et stor plateselskap, i dag er lykken å styre alt selv. Folk snekrer hjemmestudioer og klarer seg. Om de store plateselskapene går under i denne musikkens frigjøringsalder er det strengt tatt ikke det verste som kan skje. Det er som regel ikke dér den virkelig gode musikken kommer fra uansett.
og til hyre har vi ...?

kniz


om ikke dette gjør filosfistudering artigere, da aner jeg virkelig ikke hva som skal til. say kniz!

hits