ngon har sagt att vi har s mnga r kvar
Jeg har fått meg nye hjertevenner. De heter Raymond & Maria. Eller, egentlig heter de Staffan, Per, Johan, Maria og Camilla. De lager svensk visepop med litt Belle and Sebastian og the Smiths i seg. Jeg liker det. Nei, jeg elsker det. Jeg hører på de fire sangene jeg har på pc-en min hele tida, og gleder meg vilt til pakken fra cdon plutselig ligger i postkassa mi. Mamma kan sende meg så mange stygge blikk hun bare vil, jeg skal være lykkelig da. Det er rett og slett bare ekte kjærleik.


Da e du spesiell

[Bitch and Animal - Guys suck]

Eg har eigentlig ingenting å skrive om.
Eller, det vil si, eg veit ikkje kva eg skal skrive om,
og på ein merksnodig måte er det hakket verre ...

Eg kunne sagt noe om ein fantastisk morosam fredag eg hadde for tre dagar sia, men det blir ikkje like artig å fortelje om han, som det var å oppleve han. Du veit, enkelte gonger er det berre slik, det nyttar ikkje å prøve å meddele alt det som var artig, for det er berre artig inni hovudet ditt uansett.

Så sånn er no det.

Kanskje eg kan skrive om dei to siste dagane og kor håplause dei har vore, på kvar sin unike måte, men det er ikkje interessant. Eller? Nei. Ikkje interessant.

Så derfor nøyer eg meg med å seie at eg skal ned og vaske badet no.
 

Og at Ghandi var ein kul mann.          


[Judith - Superfly]

here comes the sun

Og plutselig var det sommer, sånn helt uten forvarsel (om vi nå ser bort i fra det faktum at det har vært juni i over ei uke). På fredag var det regn og vind og tåke. På lørdag skinte sola, himmelen var skyfri og gradestokken vill i nikkersen. Hurra! Siw og jeg satt på bryggekanten like bortenfor Kulturhuset i flere timer. Jeg spiste soft-is og Siw spiste Kræsj-Pink (Bubbla finnes ikke). Det var sommerlig og fint. Og sikkert siste gang jeg ser Siw i sommer. Det er ikke så fint.

 

Jeg har riktignok ikke vært i byen i dag, men antakelig ser det sånn ca sånn ut.

Bortsett fra at det er mer snø i fjellene i år.
h-by


Ellers har jeg fått et fantastisk stygt skille over puppene. Interessant? Neppe, men jeg følte for å meddele det.


På lørdag var jeg ute. Jeg drakk ingenting, var ikke i topphumør og rimelig irritert over å ikke være i Tromsø den kvelde. Jeg ville på Mandela-konserten :|  Men sånn gikk det jo ikke. Prøvde å dra hjem i to-tre-tida en gang, men Siw nekta meg. Jeg kødder ikke. Jeg skulle være på byen og bli med på nachspiel etterpå. For all del ... Det er jo hyggelig at folk vil ha meg med, sånn egentlig :)
Her er Marta og meg, en gang på morrakvisten (fem-tida). Og ja, det sterke lyset i bakgrunnen er sola.


Marta ser kanskje ikke ute som en skjønnet her, men et bilde kan faktisk lyge litt.

 
Bare se her:
Søta!
Marta og jeg går waay back, helt til dagen i sjuende, da vi skulle møte vår neste klasse, ungdomsskoleklassen. Det var en gang i mai 98. Årene flyr avsted. Jeg er glad vennskapet vårt ikke har gjort det.


Den merkelige hendelsen med hunden i gr

For i går var jeg ute på tur. Det var ikke en så fryktelig lang tur, men det var fint likevel. Jeg gikk til Senteret, kjeik litt der inne, og kom til den konklusjonen at jeg kunne utsmykka min hele bopel med ting og tang fra Kremmerhuset. Jeg kunne også kledd meg opp i klær fra Neste Stopp. Absolutt.

 

Vel, så begynte jeg å gå hjemover da, men fant ut at jeg måtte sjekke ut det nye tilskuddet til veier i kjære K-bukta. Der traff jeg ei katt. Den ville ikke leke. Dustedyr. Senere så jeg to hus og to grunnmurer. Eller kanskje tre grunnmurer, jeg er ikke helt sikker. Det er uansett ikke så viktig. Det viktige er jo at jeg traff på denne lille hunden her

og han (eller hun?) ville leke! Masse! Tror det er noe av det nusseligste vesenet jeg har vært borti. Jess. Har aldri møtt den før, og så bare springer den mot meg så fort den ser meg. Merkelige kvalp :)

 

Og ellers fant jeg en fin liten animasjon av Radioheads "Creep". Linken til den står rett under. Enjoy ...

 

http://www.ateaseweb.com/extra/creep/

 

P.S. "Den merkelig hendelsen med hunden den natten" er forresten en veldig fin bok. Anbefales.


say wh00t?

Hva har skjedd med det forrige innlegget, 'a? :s

Hurra! Jeg fikk en oppfordring :)

Selv om jeg på sett og vis maste meg til den, er en oppfordring en oppfordring. Takk til Camilla den skjønne. Wohoo!

 

1) Hvor mange bøker eier du?

Tja, over hundre tror jeg nok. 39 i hylla på rommet, ca ei bokhylle ute i gangen, pluss utallige penny-/tl-klubbøker. Jadda.

 

2) Hvilken bok var den siste du kjøpte?


Siste jeg kjøpte? Hm. Tror det var i Mexico, er rimelig sikker på det. I såfall er det "Frida Kahlo and Diego Rivera" av Isabel Alcntre og Sandra Egnolff.

 

3) Hvilken bok var den siste du leste?

Kei, den siste jeg ble ferdig med var Lasso rundt Fru Luna av Agnar Mykle, men leste den samtidig med to andre bøker (Ingenting og Gravstille, husker ikke forfatterne, men den første var av ei norsk dame og den andre en krimroman av en islender).

 

4) Nevn fem bøker som betyr mye for deg, og som du har lest mer enn tre ganger.

Syns dette blir litt feil, for jeg er egentlig ikke typen til å lese bøker flere ganger, med noen få hederlige untak, så jeg ser bort ifra den delen om å ha lest bøkene mer enn tre ganger (selv om det nok er tilfellet i enkelte av bøkene under) (hurra, i dag er dagen for kronglete setninger).

Sangen om den røde rubin - Agnar Mykle

Farvel, Rune - Marit Kaldhol, illustrert av Wenche Øyen

Av måneskinn gror det ingenting - Torborg Nedreaas

Hundre års ensomhet - Gabriel Garcia Marquéz

En ufro Gjør entré - Jonas Gardell

 

Ja, det ble fem bøker. Det kunne blitt enda flere.

 

 

5) Oppfordre fem personer til å fylle ut denne i sin blogg.

 

Nå er det sånn at jeg ikke kjenner så innamri mange som blogger, men ok2k; Trine, Hedvig, Karoline og Bjarte.

Og Siw :)


hits