om vre misfornyd med b

ja, det er lov. det er lov å være misfornøyd med B på ex.phil-eksamen når man snakker seg NED til den. det er lov å være misfornøyd når spørsmålet som avgjør at du får B og ikke A er om Platons system for å sile ut lederne i hans oligarkiske samfunnsutopi, og det er samtidig det eneste spørsmålet fra filosofihistoriens tusenårige historie du får, ja, da er det lov. helt klart. og når man har ligget våken og gjenerindra diskursetikk og rawls teori om rettferdighet og humes avvisning av årsaksprinsippet og immanent og transcendet og transcendtal, og faktisk kan dette, da er det i alle fall lov. men vi fikk A på oppgaven vår da. det var jo en hyggelig overraskelse med tanke på at vi kvelden før lo hjertelig over vår egen konklusjon, og oppdaga alvorlige feil i litteraturlista. jeje. stor stas.

så hva skjer nå? INGEN VERDENS TING! jeg har juleferie. fo shizzle 8)hinsides sint!

arg. arG. aRG. ARG!

akkurat nå er jeg sintere enn sintest på universitetet. har mest lyst til å lage ei bombe og plassere den i kjelleren på breiviklia (om det er en kjeller der, vel og merke).

nei, altså, jeg har jo egentlig ikke lyst til det. jeg vil bare kjefte på ex.phil-folkene som bestemmer at vi skal ha muntligeksamen samme dag som semesteroppgaven i ex.fac skal inn. javisst, her fungerer kommunikasjonen strålende! haha. nei. her satsa jeg på å kanskje få ha eksamen sist i uke 49, men neida ... vi er først ut vi. digg. SUKK.

får i alle fall verdens lengste juleferie da ... og det er jo litt stas. ikke sant?

hurra!

Ex.phil-oppgaven er endelig ferdig og innlevert. Hipp hipp! Utrolig hvor lett man kan føle seg etter at man er ferdig med en oppgave, og ikke trenger å tenke mer på den. I alle fall ikke på at den skal bli ferdig. Kommer selvfølgelig tilå tenke på hvordan det gikk, men det kan jeg uansett ikke gjøre noe med nå lenger. Det får gå som det gikk. Jepp.

Og nå er det vinter igjen. Flott. 


P.S. Ja. Jeg mente "flott" som i "flott". Ingen sarkasme der. Vinter over regn og vind. ANYTIME.oh, here i go, don't let me go


skulle ønske du, eller
noen
var her, nå / for
     jeg
er kald inni
og fryser utenpå

og
     (kan jeg si dette uten
å tape?)

du var varm  ...

(now hounds of love are hunting/i've always been a coward/and i don't know what's good for me)

skjer 'a?

(i ca tilfeldig rekkefølge)

Semesteroppgave i ex.fac
Semesteroppgave i ex.phil
Se på ny hybel
Pakke ting ned i esker
Finne noen med bil
Flytte inn i ny hybel
Ha tusen kr mindre i måneden pga ny og dyrere hybel
Finne jobb som kan veie opp for tap av tusen kr
Eksamen i ex.phil
Lage innflyttingskos med gløgg
Juleverksted
Besøke Nordreisas veneste jente
Ha juleferie

Joda. Her går det unna. Så det suser!


i saddled up my pony right

and rode into the ghostly night

En av de vakreste sangene jeg vet om nå for tida, er uten tvil mirahs cold cold water. Nydelig. Nå vil jeg ha mirah-plater. Ja takk, gjerne.

Og sånn ellers? Vel. Jeg har vært i Trondheim. Det var digg. Jee. Utrolig deilig å se folk fra folkehøgskolen i mitt hjerte igjen. Det var staselig x ti. Var til og med på Sund på overnattingstur. Det var merkelig. Masse nye folk som svirrer rundt på skolen min og bor på rommet mitt og spiser i matsalen min og ... jah ... rart. Men fint også. Livet går videre, liksom. Og så haika trine og jeg hjem til Trondheim på to timer og fire biler. Det er nesten raskere enn toget, og definitivt billigere. Kjenner at jeg nesten er haikefrelst nå. Knis.

For nøyaktig en uke sia dreiv jeg og forberedte meg til Tom McRae-konsert. Jeg krølla håret mitt. Det tok fryktelig lang tid.                                                                                                                        krøll Sikkert to timer. Minst. Men det blei jo fint da. Sånn til slutt. Sånn, før det bare sklei ut. Håret mitt holder ikke godt på krøller. Tragisk. Jeg som har krølltang og alt ...

Fin konsert var det i alle fall, selv om jeg har en tendens til å irritere meg for mye av folk rundt meg som er i veien på en eller annen måte. Whateeva. Tom sang Mermaid Blues a capella. Nuff said.


Men nå er jeg tilbak i Tromsø igjen. Vinteren som var her er borte. Håper den kommer itlbake snart. Og at jeg kan flytte inn i ny hybel om ikke så lenge og. Ja. Det hadde vært fabelaktig. Vrikelig.


hits